Folyamatosan nő a melle, ezért műtétre gyűjt a 21 éves nő

Forrás: Facebook/Kya Granito -
mell mellkisebbítés mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kya Granito mellei folyamatosan nőnek, de nincsen pénze mellkisebbítő műtétre, így az interneten gyűjti a pénzt.

A 21 éves lánynak akkora mellei vannak, hogy egyszer már a kádba is beszorult miattuk, ráadásul folyton növő cicijei miatt kénytelen kéthetente új ruhákat vásárolni. Melltartót már egyáltalán nem talál magának.

Kya Granito Forrás: Facebook/Kya Granito


Az egészségbiztosítása nem fedezi az operáció költségeit, mert az orvosok, akik eddig megvizsgálták, nem tartják indokoltnak a műtétet. Szerintük a lányt semmiben sem akadályozzák keblei, pedig a lány néha az ágyból is alig tud felkelni, és depressziós is.

Kyának 3 millió forintnyi összegre lenne szüksége ahhoz, hogy megszabaduljon 15 kilós melleitől.

Edzéssel ünnepelt Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20161112-szuletesnapjan-is-edzoterembe-ment-kulka-janos-szinesz.htmlKulka János november 11-én ünnepelte 58. születésnapját, és még ezen a napon sem engedte meg magának, hogy elbliccelje az edzés. Dr. Life--Nem szégyelli óriási anyajegyét a táncosnőhttp://www.life.hu/drlife/20161111-hatalmas-anyajegyet-visel-az-arcan-egy-muveszno.htmlA lány arcán egy óriási anyajegy éktelenkedik, de ő semmi esetre sem akar tőle megszabadulni. Dr. Life--Spermával védekezik a nátha ellen egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20161111-spermaval-inditja-minden-napjat-egy-29-eves-no.htmlSpermából készült itallal erősíti immunrendszerét egy nő. Arcpakolásként is használja, mert állítása szerint jót tesz a bőrnek. Dr. LifeOrigoA kétségbeesett lány testét árulja, hogy megmentse édesanyjáthttp://www.life.hu/drlife/20161111-testet-arulja-a-kinai-lany-hogy-megmentse-edesanyja-eletet.htmlKétségbeesett lépésre szánta el magát a 19 éves Cao Mengyu, hogy ne veszítse el édesanyját. A testét bocsátotta áruba, hogy megszerezze a szükséges pénzt az orvosi kezelésekre. Dr. Life--Rákos megbetegedés miatt megműtötték Nagy Adrithttp://www.life.hu/drlife/20161111-mehnyakrakkal-mutottek-nagy-adrit-a-tv2-sztarjat.htmlSúlyos nőgyógyászati betegséget állapítottak meg Nagy Adrinál, a Sztárban sztár versenyzőjénél. Egyszerű megfázással fordult orvoshoz, de kiderült, hogy méhnyakrákja van. Dr. Life--Massa meglátogatta Schumachert - Megviselte a látványhttp://www.life.hu/drlife/20161111-felipe-massa-meglatogatta-michael-schumachert-aki-eppen-aludt.htmlFelipe Massa úgy tartja, hogy Schumacher és Alonso voltak a legnagyobb riválisai a pályafutása során. Elllenfelek azonban csak a pályán voltak, a versenyzőket jó barátság köti össze. Éppen ezért Massa a napokban meglátogatta Schumit az otthonában - írja a planetf1.Dr. LifeOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.