Rékasi nemrég csak fájdalomcsillapítókkal tudott végigállni egy koncertet, és beismerte azt is, bizony a szerelmüket is igencsak próbára teszi a betegség. 

Rékasi Károly megsegítésére a Republic adott egy félórás koncertet, a színész azonban csak fájdalomcsillapítóval bírta végig az estét - írja a Blikk Rúzs. "Egy idő után elfáradtam, de csak fizikailag. Amikor beállt a lábam, Gerdát megkértem, hogy hozzon oda nekem egy széket, hogy ülve, fájdalomcsillapítóval tudjam tovább nézni a takarásból a fiúkat - mesélte a színész.

Rékasi KárolyFotó: Marton Szilvia/Origo

Rékasi elmondta azt is, érzi ő, hogy a betegség kihat a kapcsolatára Gerdával, mostanában ugyanis kevés dolognak tudtak együtt örülni. "Nehéz időszak ez kettőnknek, de Gerda kitart mellettem. Olykor kétségbeesetten kutakodunk a régi jó emlékek között, hogy működni tudjon tovább. Szerencsére még mindig találunk olyan pillanatokat a közös életünkből, amelyek feltöltenek" – mesélte Rékasi.

A koncert ötlete egyébként a Republictól származtt, a színész pedig nagyon meghatódott rajta. "Gerdával ültünk az autóban, és a csapat egyik tagja azzal hívott, hogy az jutott az eszükbe, segítenének rajtam" - mesélte a színész, aki a jegyekből befolyó összegről lemondott és a Baleseti Intézet szeptikus osztályának ajánlotta fel.

A népszerű magyar sztár 8 műtéten van túl, a legutóbbi beavatkozás majdnem 4 órás volt. "Kicserélték a sínt a lábamban egy rövidebbre, korábban a csípőmtől a térdemig ért a fém a combcsontom mentén, amit 13 csavar rögzített. Most kisebbet kaptam, ami már javulást feltételez"– mondta legutóbbi műtétjéről Rékasi Károly.