plasztikai műtét orrműtét orrplasztika Beyoncé Britney Spears Tom Cruise Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába csak egy kicsi testrész az orr, egy apró változtatás is elég rajta, hogy máris egy merőben új arcot kapjon vele az, aki belevág. A végeredmény főként a sztárok esetében lehet mérvadó: egy jól szabott orr karriereket indíthat el, egy elrontott műtét pedig pályafutásokat dönthet össze. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akikről nem is gondoltad volna, hogy kés alá feküdtek egy szebb és takarosabb nózi érdekében – íme.

Britney Spears

A pop koronázatlan hercegnője még 18 éves sem volt, amikor elindult a karrierje, és bizony ilyen fiatal volt akkor is, amikor először kés alá feküdt. Az énekesnő állítólag kétszer is megműttette az orrát, mivel az első alkalom után nem volt elégedett a végeredménnyel. A különbség nagyon finom, mégis rengeteget alakított Britney arcvonásain.

Britney Spears Forrás: AFP

Jennifer Lopez

Hiába közelít az ötvenhez, J. Lo nem öregszik – és ebben bizony nagy szerepet játszanak a jókor időzített és szépen kivitelezett plasztikai műtétjei is. A szakértők szerint közéjük tartozott többek között az orrának átalakítása is, amit az énekesnő egyébként sosem erősített meg.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Beyoncé

Szinte minden évben előkerül témaként a világhírű énekesnő orra, amelyet a különféle médiumok szakértőkkel együtt elemeznek egy lehetséges plasztikai műtét tekintetében. Tény, hogy Beyoncé orra teljesen máshogy fest, mint mondjuk néhány évvel ezelőtt, ám ő maga soha nem erősítette meg vagy cáfolta ezt a hírt.

Beyoncé Forrás: AFP

Tom Cruise

Bizony, nemcsak a női nem kiváltsága a hiúság, a férfiakat is ugyanúgy foglalkoztatja a külsejük – ahogyan Tom Cruise-t is. A Mission Impossible sztárja a hírek szerint még karrierje elején kés alá feküdt a szebb nózi reményében, ami a karrierjét végignézve úgy tűnik, remekül sikerült. Egyébként a színész más szépészeti beavatkozásoknak sem áll ellen: nézd csak meg itt, milyen furcsa ábrázattal gálázott legutóbb!

Tom Cruise Forrás: Twenty Century Fox, AFP

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja egyike azon hírességeknek, aki bevallotta, hogy korábban kés alá feküdt az orra miatt még valamikor a karrierje kezdetén. Igaz, saját bevallása szerint mindez nagyon is szükséges volt orrsövényferdülése miatt. A közönség mindenesetre már az új arcával ismerhette meg a színésznőt.

Jennifer Aniston Forrás: tvhappy.ro, AFP

Mellnagyobbítás érettségire, testképzavar minden napra?

A plasztikai sebészet népszerűsége már csak abban is megmutatkozik, hogy a mellnagyobbításra, a botoxra és a zsírleszívásra való igény továbbra is töretlen – derült ki nemzetközi adatokból. Húszmillió ember nem tévedhet, vagy inkább túlságosan is engedünk a hiúságnak, és igyekszünk a diktált dogmáknak megfelelni? A következő szint már az, amikor a fiatalok is sebészeti eljárásokkal akarnak szépségideálokká válni. Egy magyar plasztikai sebész segítségével nyertünk betekintést ebbe az igen szerteágazó világba. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.