Fábián Julit a legnehezebb helyzetben hagyta el párja

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség szerelem Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű Fábián Julinak átvészelni az elmúlt néhány évet. Súlyos betegségben szenvedett, amivel csaknem egyedül kellett megküzdenie. Néhány barátja és a szerelme is otthagyta, mikor kiderült, hogy baj van.

Súlyos betegségben szenvedett Fábián Juli, ezért tűnt el egy időre a nyilvánosság elől. Éppen karrierje egyik fordulópontján derült ki a baj, akkor, amikor az ország megismerhette az énekesnőt és zenekarát, hiszen A Dal döntőjéig jutottak. A siker küszöbén viszont eltűnt az énekesnő, és kiderült, hogy egy betegség állt az elzárkózás hátterében.

Súlyos betegen hagyta el szerelme Fábián Julit Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Egy betegség gyorsította fel a folyamatokat az életemben.

Miután kiderült, hogy beteg vagyok, elveszítettem pár fontos barátot, és az akkori pasim is lelépett.

De, aki ilyen helyzetben lelép, az menjen is" - mondta az énekesnő a Borsnak. Hozzátette, persze nyert is, méghozzá olyan embereket, akik ma már a legfontosabbak az életében. "Most sokkal boldogabb vagyok. Régen a munka uralta az életemet" - árulta el Juli, aki már boldog párkapcsolatban él. "Három éve együtt vagyok a párommal. Ő már a változás folyamatának közepén érkezett. A környezetem ezt a változást nem érzékelte olyan nyilvánvalóan. Vannak rosszabb és jobb időszakok. Ma már könnyebben mondok nemet bármire" - foglalta össze tapasztalatát az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.