Nem volt könnyű Fábián Julinak átvészelni az elmúlt néhány évet. Súlyos betegségben szenvedett, amivel csaknem egyedül kellett megküzdenie. Néhány barátja és a szerelme is otthagyta, mikor kiderült, hogy baj van.

Súlyos betegségben szenvedett Fábián Juli, ezért tűnt el egy időre a nyilvánosság elől. Éppen karrierje egyik fordulópontján derült ki a baj, akkor, amikor az ország megismerhette az énekesnőt és zenekarát, hiszen A Dal döntőjéig jutottak. A siker küszöbén viszont eltűnt az énekesnő, és kiderült, hogy egy betegség állt az elzárkózás hátterében.

Súlyos betegen hagyta el szerelme Fábián JulitForrás: MTI/Zih Zsolt

"Egy betegség gyorsította fel a folyamatokat az életemben. Miután kiderült, hogy beteg vagyok, elveszítettem pár fontos barátot, és az akkori pasim is lelépett. De, aki ilyen helyzetben lelép, az menjen is" - mondta az énekesnő a Borsnak. Hozzátette, persze nyert is, méghozzá olyan embereket, akik ma már a legfontosabbak az életében. "Most sokkal boldogabb vagyok. Régen a munka uralta az életemet" - árulta el Juli, aki már boldog párkapcsolatban él. "Három éve együtt vagyok a párommal. Ő már a változás folyamatának közepén érkezett. A környezetem ezt a változást nem érzékelte olyan nyilvánvalóan. Vannak rosszabb és jobb időszakok. Ma már könnyebben mondok nemet bármire" - foglalta össze tapasztalatát az énekesnő.