Pirner Alma melle nagyon megereszkedett a szoptatás után

mell szoptatás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma nem fél tabutémákat feszegetni. A nyilvános szoptatás mellett is kiáll, most pedig arról beszélt nyíltan, milyen állapotban voltak a mellei, azután, hogy anyatejjel táplálta gyermekét. Keblei megereszkedtek, implantátuma elmozdult: ideje volt cserélni.

A szoptatás után sok nőnek alakul át a melle, ami miatt egyesek önbizalma is elvész. Pirner Alma úgy döntött, ő nyíltan beszél saját kebleiről, amik nem voltak túl jó állapotban a szoptatás után. Megereszkedtek a mellei, implantátuma elfordult, ezért orvosi javaslatra kés alá feküdt a táncosnő.

Lógott Pirner Alma melle a szoptatás után Forrás: Facebook/Pirner Alma

"Nekem nagyon fontos volt, hogy anyatejjel táplálhassam a kisfiam, nem tudtak volna olyasmit mondani, ami miatt másképp tettem volna. Egyáltalán nem féltettem a mellemet. Az viszont tény, hogy sajnos

a szoptatástól és a hormonális változásoktól rengeteget változott: megereszkedett, lógott.

A saját mirigyállományom eltűnt" - mondta a Blikknek Pirner Alma, akin egyébként meg sem látszik, hogy született egy gyermeke. Hozzátette, hogy könnyebb implantátumokat javasolt neki az orvos, amivel a sportolás is kényelmesebb, de mivel a melle megereszkedett, a csere nem volt elég a teljes korrekciójához.

"Fel is kellett varrni a mellemet, egy tenyérnyi bőrdarabot távolítottak el"

- mondta a táncosnő, aki azért osztotta meg a történetét, mert rengeteg nő veszti el önbizalmát a szoptatás után. "Rengeteg nőnek vész el az önbizalma szoptatás után, hasonló okok miatt, ezért vállaltam, hogy beszélek róla. Több nőn végeztek el mellkorrekciót, mint az gondolnánk" - árulta el Pirner Alma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.