Minden nő életében eljön a változókor, de sokan nem élik meg nagy traumaként. Szűcs Judithot azonban meglepetésként érte, és egész egyszerűen úgy érezte, hogy így nem tudna leélni egy egész életet. 

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érte Szűcs Judithot a változókor. Minden nő életében eljön, és sokan nem élik meg hatalmas traumaként, de az énekesnőre váratlanul csapott le, és nem tudott rá felkészülni. Negyvenéves korában kezdődött minden, amikor a válása és édesanyja betegsége miatt borzalmasan stresszes időszakot élt át, ezek mellett még testének átalakulásával is meg kellett barátkoznia. 

Szűcs Judit tragédiaként élte meg a változókortForrás: FEM3

"Mindenem olyan vizes lett, hogy szó szerint lelapult a hajam. És elgondolkoztam, hogy a többieknek nincs semmi bajuk? Mi ez? Mi lehet velem? Ha így kell végigélnem egy egész életet, akkor azt mondtam, hogy én ezt nem vállalom be. Gyorsan felhívtam a nőgyógyászomat" – mondta a Szűcs Judith egy életmódcsatorna reggeli műsorában. Azonnal kivizsgálták az énekesnőt, és rögtön kiderült, hogy miről van szó. Egyből gyógyszert kezdett szedni, ami segített is rajta. "Maximálisan ugyanolyan nőnek érzem magam, mint előtte, mintha semmi nem történt volna, csak én erről nem tudok leszokni" – vallotta be Szűcs Judith, aki azóta is szedi a gyógyszereket, és nemrég az örök fiatalság titkát is elárulta