12 alkalommal nem vették észre Sally Major betegségét

Forrás: Facebook/Sally Jayne -
Dr. Life rák kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de 12 alkalommal kerülte el az orvosok figyelmét az, hogy Sally Major rákos. A nőt hamarosan műteni kell, a beavatkozás miatt pedig valószínűleg el kell adni a házukat.

Nincs semmi, amit Sally Major most jobban szeretne annál, mint feldíszíteni a lakást az ünnepekre. Ehelyett egy német kórházban fekszik, és a csodában reménykedik, miután

a brit orvosok 12 alkalommal nem vették észre, hogy bélrákja van.

Sally és férje az eksüvőjükön Forrás: Facebook/Sally Jayne

A 32 éves asszony betegsége előrehaladott állapotban van, és az orvosok megmondták neki, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó karácsonya. Ő azonban ezt nem akarja elhinni, és ha sikerül, a házukat is eladják, hogy ki tudják fizetni a terápiát, ami 108 millió Forintba kerül majd.

Az asszonynál 2015 májusban állapították meg a rákot, előtte azonban legalább 12 alkalommal járt orvosnál gyomorpanaszaival, de mindig azt mondták neki a szakértők, hogy irritábilis bélszindrómában szenved, mígnem valakinek végre feltűnt, hogy a nőnek már egy hatalmas tumor van a szervezetében, és azonnal műteni kellett.

Sally és férje a házukat is eladnák, csak hogy ki tudják fizetni a kezelés költségeit Fotó: Matthew Pover

Azóta kezelésekre jár, ám a rák már átterjedt a tüdejére, a májára, a nyirokcsomóira, és már csak a csodában bízik.

A fitneszversenyző teste a petefészekrák előtt és utánhttp://www.life.hu/drlife/20161211-fitneszversenyzo-teste-a-petefeszekrak-elott-es-utan.htmlCheyann Shaw éveket töltött azzal, hogy tökéletesítse testét, ám egy váratlan betegség miatt fenekestül felfordult a nagyon fiatal lány élete. Dr. LifeOrigoRémisztő tünetei vannak a fiatal lánynak a nyaralása utánhttp://www.life.hu/drlife/20161204-remiszto-tunetei-vannak-a-fiatal-lanynak-nyaralas-utan.htmlA 15 éves Vicky Archer egészséges volt, egészen addig, amíg haza nem tért menorcai nyaralásáról. Dr. Life--Kanye West nem hagyhatja el a kórházathttp://www.life.hu/drlife/20161124-kanye-west-zenesznek-meg-mindig-korhazban-kell-maradnia.htmlMég mindig nem hagyhatja el a kórházat a rapper Kanye West, aki vélhetően túlhajszoltság miatt került kórházba. Dr. Life--Nem ok nélkül vetkőzött anyaszült meztelenre Anastaciahttp://www.life.hu/drlife/20161122-nem-ok-nelkul-vetkozott-anyaszult-meztelenre-anastacia-akinek-mindket-mellet-eltavolitottak.htmlAnastacia évek óta küzd a rák ellen: most egy magazin kérésére meztelenül pózolt, hogy megmutassa, hogyan hatott a testére a súlyos betegség. Dr. Life--20 év után visszanyerte látását az 55 éves Kevin Coughlinhttp://www.life.hu/drlife/20161205-20-ev-utan-visszanyerte-latasat-kevin-coughlin.htmlKorábban azt hitték, soha többé nem gyógyulhat meg Kevin Coughlin, akinek látóidegei 20 éve betegedtek meg. A férfi azonban csodával határos módon újra lát, az okát azonban még mindig kutatják. Dr. Life--Nagyon súlyos genetikai rendellenességgel született a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20161129-nagyon-sulyos-genetikai-rendellenesseggel-treacher-collins-szindromaval-szuletett-karly-harriott.htmlKarly Herriott kisfia, Loui egy nagyon súlyos és ritka genetikai rendellenességgel született. Az asszony bízik abban, hogy az amerikai sebészek helyrehozhatják a gyerek arcát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.