Hihetetlen, de 12 alkalommal kerülte el az orvosok figyelmét az, hogy Sally Major rákos. A nőt hamarosan műteni kell, a beavatkozás miatt pedig valószínűleg el kell adni a házukat.

Nincs semmi, amit Sally Major most jobban szeretne annál, mint feldíszíteni a lakást az ünnepekre. Ehelyett egy német kórházban fekszik, és a csodában reménykedik, miután a brit orvosok 12 alkalommal nem vették észre, hogy bélrákja van.

Sally és férje az eksüvőjükönForrás: Facebook/Sally Jayne

A 32 éves asszony betegsége előrehaladott állapotban van, és az orvosok megmondták neki, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó karácsonya. Ő azonban ezt nem akarja elhinni, és ha sikerül, a házukat is eladják, hogy ki tudják fizetni a terápiát, ami 108 millió Forintba kerül majd. 

Az asszonynál 2015 májusban állapították meg a rákot, előtte azonban legalább 12 alkalommal járt orvosnál gyomorpanaszaival, de mindig azt mondták neki a szakértők, hogy irritábilis bélszindrómában szenved, mígnem valakinek végre feltűnt, hogy a nőnek már egy hatalmas tumor van a szervezetében, és azonnal műteni kellett.

Sally és férje a házukat is eladnák, csak hogy ki tudják fizetni a kezelés költségeitFotó: Matthew Pover

Azóta kezelésekre jár, ám a rák már átterjedt a tüdejére, a májára, a nyirokcsomóira, és már csak a csodában bízik.