A híres színésznő unokája egy baleset következtében fejsérülést szenvedett; majdnem komoly baj lett belőle, de a szerencsére végül nem lettek maradandó sérülései.

Susan Sarandon lánya, Eva Amurri Martino, komoly pszichés betegségtől szenvedett, kisbabája ugyanis egy komoly fejsérülés következtében kórházba került. Sokáig nem is lehetett tudni, hogy lesz-e maradandó károsodása a kicsinek.

Susan Sarandon unokája komoly sérülést szenvedettForrás: Youtube

Amikor a baleset történt nem az anya volt a babával, hanem a bébiszitter vigyázott rá éjszaka. A nő elaludt, és kiejtette a kezéből a gyermeket, Majort, aki fejjel előre érkezett a padlóra - írta meg a TheSun

A keservesen síró gyermek feje vérzett, így szállították a legközelebbi kórházba, ahol koponyatörést diagnosztizáltak nála. Ezt követően néhány napig az intézményben kellett maradnia, ahol további vizsgálatokkal próbálták kiszűrni a különféle szövődmények lehetséges kialakulását, majd hazaengedték lábadozni.

Azóta szerencsére már teljes életet élhet, de édesanyja nagyon nehezen tette túl magát az eseten, mert önmagát hibáztatta a baleset miatt. Bűntudata sokáig nem hagyta nyugodni, és elhatározta, hogy ezen túl senki nem vigyázhat a gyerekeire, csak ő. 

A dajkát természetesen elbocsátották, de nem haragban váltak el, hiszen ez bárkivel megeshetett volna. Nem ez az első alkalom, hogy a család rosszul választott dadát...