Susan Sarandon unokája közel volt az életveszélyhez

Forrás: Youtube -
Eva Amurri unoka fejsérülés Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő unokája egy baleset következtében fejsérülést szenvedett; majdnem komoly baj lett belőle, de a szerencsére végül nem lettek maradandó sérülései.

Susan Sarandon lánya, Eva Amurri Martino, komoly pszichés betegségtől szenvedett, kisbabája ugyanis egy komoly fejsérülés következtében kórházba került. Sokáig nem is lehetett tudni, hogy lesz-e maradandó károsodása a kicsinek.

Susan Sarandon unokája komoly sérülést szenvedett Forrás: Youtube

Amikor a baleset történt nem az anya volt a babával, hanem a bébiszitter vigyázott rá éjszaka. A nő elaludt, és kiejtette a kezéből a gyermeket, Majort, aki fejjel előre érkezett a padlóra - írta meg a TheSun.

A keservesen síró gyermek feje vérzett, így szállították a legközelebbi kórházba, ahol koponyatörést diagnosztizáltak nála. Ezt követően néhány napig az intézményben kellett maradnia, ahol további vizsgálatokkal próbálták kiszűrni a különféle szövődmények lehetséges kialakulását, majd hazaengedték lábadozni.

Azóta szerencsére már teljes életet élhet, de édesanyja nagyon nehezen tette túl magát az eseten, mert önmagát hibáztatta a baleset miatt. Bűntudata sokáig nem hagyta nyugodni, és elhatározta, hogy ezen túl senki nem vigyázhat a gyerekeire, csak ő.

A dajkát természetesen elbocsátották, de nem haragban váltak el, hiszen ez bárkivel megeshetett volna. Nem ez az első alkalom, hogy a család rosszul választott dadát...

Balesetet szenvedett a népszerű Youtube-sztárhttp://www.life.hu/drlife/20170102-eltorott-mindket-laba-a-fiatal-youtuber-ferfinak.htmlAz elhibázott ugrás miatt majdnem életét vesztette a fiatal férfi, bár így is kétséges, hogy fog-e tudni még normálisan járni a jövőben. Dr. LifeOrigoLefújták az előadást egy budapesti színházban - Mentőt kellett hívni a fiatal színészhezhttp://www.life.hu/drlife/20170102-lefujtak-egy-eloadast-a-budapesti-szinhazban-mentot-kellett-hivni-varga-adam-szineszhez.htmlElmaradt az előadás a budapesti Újszínházban, mert mentőt kellett hívni Varga Ádámhoz, az Énekes madár című darab fiatal színészéhez. Dr. LifeOrigoBódi Sylvit ledöntötte az influenzahttp://www.life.hu/drlife/20170102-bodi-sylvi-agynak-dolt.htmlBódi Sylvi nagyon sportos és egészséges életet él, ritkán dönti le a lábáról egy megbetegedés. Az influenza viszont most őt sem kerülte el. Dr. LifeOrigoElektrosokk terápiával kezelik Phil Collinsthttp://www.life.hu/drlife/20170102-phil-collins-elektrosokk-kezelessel-gyogyul.htmlA hétszeres Grammy-díjas énekes elárulta, miért van szüksége elektrosokk terápiára. Dr. Life--Hátfájdalom? Nem is gondolnád, mire vezethető visszahttp://www.life.hu/drlife/20161230-a-hatfajdalom-az-evolucios-fejlodes-hibaja.htmlAmerikai és brit kutatók 300 csontminta vizsgálata alapján jöttek rá arra, miért fordulnak olyan sokan orvoshoz csípő-, illetve vállfájdalom miatt. Dr. LifeThinkstockRendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztithttp://www.life.hu/drlife/20170101-bodi-margo-es-guszti-rendszeresen-szanatoriumban-kezelik.htmlMivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.