Susan Sarandon lányának is meggyűlt a baja a dadával!

Forrás: AFP -
Eva Amurri szex üzenet dada Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Amurri kirúgta lánya bébiszitterét, miután felfedezte, hogy a nő kémkedett a hálószobájukban, és szexuális tartalmú üzenetet küldött a férjének.  

Susan Sarandon lányáéknak nincs szerencséjük a dadákkal. Az előző alkalmazottjuk becsapta őket, a mostani pedig szexuális tartalmú üzeneteket küldött Eva Amurri férjének, amivel minden határt átlépett.

Eva Amurri és Kyle Martino Forrás: AFP

Susan Sarandon lánya a blogján számolt be arról, dadájuk milyen különös viselkedést produkált. Miközben Eva egy üzleti úton volt, férje, Kyle Martino furcsa, szexuális tartalmú üzenetet kapott a nőtől.

Jézusom, nem is mondtam, hogy milyen dögös és szexi a főnököm! Szeretnék vele ájulásig dugni” - volt olvasható az üzenetben. Úgy tűnt, hogy az SMS-t nem Eva férjének szerette volna elküldeni a dada, és a férj titkon reménykedett is, hogy ez csupán valami félreértés.

Eva Amurri és Kyle Martino Forrás: AFP

Amikor viszont Kyle hazaért látta, hogy a nő éppen a hálószobájukban matat. Amikor megkérdezte a dadát, hogy mit keresett ott, a nő csak annyit mondott, hogy éppen őt! A férj számára viszont nagyon úgy tűnt, hogy a dada éppen az alsónadrágjai között kotorászott. Kyle ezután rátért a különös üzenetre, amit a nő nem igazán tudott megmagyarázni.

Mindössze annyit mondott, hogy nem akart ártani, csak egy barátjával szórakozott SMS-ben. A férj persze egy szavát sem hitte el, hiszen ha valóban félrement volna az üzenet, akkor a nő legalább egy kicsit szégyenkezett volna miatta. Így a dada csak megkapta a csekkét, és azonnali hatállyal elbocsátották őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.