Élő adásban kapott szívinfarktust a Forma-1-es kommentátor

Forrás: AFP -
Forma-1 kommentátor szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamot kapott élő adás közben Monacóban a Sky Sports kommentátora, Martin Brundle. Akkor érte az infarktus, amikor éppen rohant, hogy interjúztassa a top 3 versenyzőt a dobogón.

Csak nemrég árulta el a Sky Sports kommentátora, Martin Brundle, hogy a május 29-én megrendezett Monacói Nagydíj napján kapott szívinfarktust, ráadásul élő adásban. Éppen akkor, amikor a kommentátori állomásról a dobogóhoz rohant, hogy interjút készítsen a top 3 versenyzővel.

Martin Brundle és Sebastian Vettel 2010-ben Forrás: AFP

"Egy kisebb szívrohamom volt, miközben a dobogón interjút készítettem Monacóban a versenyzőkkel" – mondta az Autosport International show-n a korábbi Forma-1-es versenyző, aki a rosszullét ellenére elvégezte a munkáját. Nem is vette észre senki, hogy baj van, később egy nagyobb orvosi kivizsgálás mutatta ki, hogy mi történt – írja a GP Live. Ezért a következő nagydíjon nem is vett részt, de később már ismét a Sky Sports csapatával tartott.

Gesztesi Károly titokban esett át egy komoly beavatkozáson: nem halogathatta továbbhttp://www.life.hu/drlife/20170113-gesztesi-karolyt-titokban-mutottek-meg-rossz-terdei-miatt.htmlGesztesi Károlynak már régóta voltak problémái a térdével, de most halaszthatatlanná vált a műtét. Miután bevonták ugyanis a jogosítványát, kénytelen lesz biciklire pattanni, viszont ehhez ép ízületekre van szükség, valamint a forgatásokon is nagy igénybevételnek lesz kitéve. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huRejtélyes betegségéről posztolt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170113-kulcsar-edina-rejtelyes-betegsegerol-posztolt-az-orvosok-sem-tudjak-mi-ez.htmlA kezéről tett fel egy fotót a Facebookjára Kulcsár Edina. A szépségkirálynő azt mutatta meg követőinek, hogy miként néz ki az ujja, amikor kimegy belőle a vér, radásul ilyenkor zsibbad és fáj is. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy csúnya, rossz szokás, amely akár meg is betegíthet: így szokj le a körömrágásrólhttp://www.life.hu/drlife/20170111-a-koromragas-lelki-okai-es-leszokas.htmlA körömrágás nem csupán esztétikai kérdés, hanem sokszor egy-egy komoly, megoldásra váró lelki baj jele is lehet, amely ráadásul fertőzést, gyulladást és más egyéb kellemetlenségeket is okozhat azoknál, akik rendszeresen művelik. A Life.hu pszichológus szakértővel járt utána a lehetséges okoknak, és ad tanácsot az abbahagyásához. Dr. LifeThinkstockDundika szörnyen megbetegedett: lábra sem tudott állnihttp://www.life.hu/drlife/20170112-dundikaes-a-gyerekek-is-megbetegedtek-labra-sem-tudott-allni.htmlNagyon nehéz volt az év vége Dundikáék számára, hiszen annyira megbetegedett, hogy lábra sem tudott állni. Nehezítette a dolgokat, hogy még a gyerekek is nagyon rosszul voltak, Majka volt az egyetlen, aki állta a sarat! Dr. Life--Hős: Az orvosok már lemondtak róla, de a kisfiú még mindig küzdhttp://www.life.hu/drlife/20170112-az-orvosok-mar-feladtak-de-a-gyerek-meg-mindig-kuzd.htmlZsombornak a speciális betegsége miatt mindössze hónapokat jósoltak az orvosok, ő ennek ellenére, már lassan 10 éves, és mindennap küzd az életéért. Dr. LifeThinkstockSarka Katát egy betegség döntötte le a lábárólhttp://www.life.hu/drlife/20170112-sarka-kata-megbetegedett.htmlSarka Katát is utolérte a betegséghullám: ágyban gyógyul a sztármami. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.