Gesztesi Károly titokban esett át egy komoly beavatkozáson: nem halogathatta tovább

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gesztesi Károly térdműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károlynak már régóta voltak problémái a térdével, de most halaszthatatlanná vált a műtét. Miután bevonták ugyanis a jogosítványát, kénytelen lesz biciklire pattanni, viszont ehhez ép ízületekre van szükség, valamint a forgatásokon is nagy igénybevételnek lesz kitéve.

Hosszú ideig küzdött Gesztesi Károly rossz térdeivel, de már nem halogathatta tovább a beavatkozást. A legnagyobb titokban esett túl az operáción, ami után most egy hónapnyi lábadozás vár rá. A következő hetekben biztosan nem tud majd kimozdulni otthonról. Orvosa vette rá, hogy essen túl most az operáción, hiszen tavasszal kemény forgatás vár rá, és miután bevonták a jogosítványát ittas vezetés miatt, közlekedni is biciklivel fog, ahhoz is ép ízületek kellenek.

Gesztesi Károlyt a legnagyobb titokban műtötték meg Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Viszonylag egyszerű műtét volt, amit már nem halogathattam, mert egy akciófilmre készülök, amiben sokat kell majd futnom, ugranom és verekednem.

Két hétig most biztosan itthon maradok,

de az orvos szerint egy hónap múlva már akár a sporthoz is visszatérhetek. Ennek örülök, mivel a jogosítványomat már leadtam, és azt tervezem, hogy veszek egy profi kerékpárt, azzal járok majd mindenhová. Fontos lesz idén az erőnlétem, mivel a filmen túl tervezem, hogy végigmegyek az El Caminón. Nem azért, hogy megtaláljam Istent, hiszen őt már megtaláltam. Csak kíváncsi vagyok a hangulatára..." - mondta a Ripostnak Gesztesi, aki már lezárta magában az ittas vezetési ügyét. Csak a jövőre koncentrál. "Számomra az ügy január negyedikén lezárult, és nem foglalkozom vele tovább. A bírságot befizettem, a jogosítványomat leadtam és felkészültem az autó nélküli életre. Mostantól megint a jövőbe tekintek és pontosan tudom, mi a dolgom a családommal, a gyermekeimmel és az emberekkel kapcsolatban. Eszerint járok el" - szögezte le a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.