A háromszoros olimpiai bajnok kajakozót komoly betegség döntötte le a lábáról. 

Janics Natasának ki kell hagynia az idei szezont, mert egészségügyi állapota még nem engedi, hogy a régi formájának megfelelően tudjon készülni a megmérettetésre. 

Elmondása szerint nehéz megterveznie a jövőt, de hallani sem akar arról, hogy ne folytatná a versenyzést. Natasa az olimpiát követően 3 hét szabadságra ment, majd nem sokkal ezután diagnosztizálták a súlyos betegségét, amit nem szeretne ennél konkrétabban kifejteni - írta meg a NemzetiSport

Dusev-Janics Natasa túl van a betegsége nehezénForrás: Facebook/Janics Natasa

Annyit azonban elárult, hogy átesett egy műtéten, amelynek köszönhetően már jobban érzi magát, és újra edzeni kezdett. Természetesen még nem tud gőzerővel sportolni, de szép lassan majd minden visszatér a régi kerékvágásba. 

"Futni tudok, de minden más nehezen megy. A minap, ha nem is őszintén, de nevettem magamon, amikor húsz kilóval fekve nyomtam – rendszerint százhússzal szoktam..."

Egy ideig még reménykedett benne, hogy utoléri magát, de mostmár biztos, hogy a fizikai korlátok miatt a mostani szezon szóba sem jöhet. Sajnos nem ez az első alkalom, hogy a híres sportoló egészsége rakoncátlankodik, 2014-ben gerincsérv miatt kellett megműteni. Akkoriban elárulta, hogy komoly fájdalmai voltak, de a szülés kapcsán is traumáról számolt be.