Mindig is hatalmas hátsóról álmodozott Courtney Barnes, ezért rengeteg illegális injekción esett át, hogy megnövelje méreteit. Akkora lett a hátsója, hogy már abból tartja el magát.

Fogalma sincs, hogy milyen anyagok vannak a hátsójában, de boldog. Courtney Barnes mindig is hatalmas fenékről álmodott, ezért illegálisan töltette fel hátsóját. Rengeteg ilyen kezelésen vett részt, ahol ki tudja mivel, orvosi végzettség nélkül növelték meg méreteit.

Courtney Barnes fenekéből tartja el magátForrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images

Ezek a beavatkozások végzetesek is lehetnek, nemcsak a kérdéses feltöltő anyagok miatt, de a szakavatatlanság miatt is! Courtney azonban elégedett a külsejével, az injekciók után pedig táncosnőként kezdett el dolgozni. "Nem tudom pontosan, hogy mit adtak be nekem, de ezt a kockázatot vállaltam annak idején és szerencsém volt, hogy nem volt komplikáció" - mondta a The Sunnak.

Courtney Barnes a beavatkozások előttForrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images

A nő úgy döntött, fenekével akarja eltartani magát, ami híressé is tette őt. A táncosnői karrierjét feladva a most 32 éves nő webkamera-modellnek állt. Az éteren keresztül elégíti ki rajongói igényeit, vagyis kamerán keresztül mutatja meg hátsóját az embereknek, ebből tartja el magát Courtney Barnes.