Stohl András terápiás hobbinak hódolt: kipróbálta a festést

Forrás: Origo -
terápia Stohl András festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András festeni kezdett - így tud kikapcsolni a sztár.

Stohl András szeret új dolgokat kipróbálni, főleg olyanokat, amik jó hatással vannak rá. A színművész ezúttal valami olyasmibe fogott, ami nagyon távol állt tőle: festeni kezdett. Stohl András azelőtt egy pálcikaembert is alig tudott lerajzolni, de tavaly októberben mégis sikerült neki egy gyönyörű festmény elkészítenie. Ez ráadásul terápiának is kiváló, hiszen addig nem idegeskedett a mindennapi dolgokon, és a magánéleti válságán sem.

Stohl András terápiás hobbival próbálkozott Forrás: Origo

"A festés jót tesz a testnek és a léleknek. Kikapcsol, feltölt, így akár terápiás célokra is kiváló. Itt se számlákon,

se csúszós úton, se egyéb dolgokon nem kell agyalni,

csak a színek, a vonalak és a formák játszanak szerepet" - mondta Moldvai Réka a hot! Magazinnak, aki Andrást instruálta a festés során. Elárulta azt is, a színész nagyon jól választott mintát, az Afremov-festmény - melyet lemásolt - a kontrasztos színei miatt tudományosan is boldogságszintre emeli az embert, ebbe András ösztönösen beletrafált.

Tahi-Tóth László felesége: "Nagy a baj!"http://www.life.hu/drlife/20170126-tahi-toth-laszlo-felesege-nyilatkozott-a-szinesz-allapotarol.htmlTahi-Tóth László munka közben lett rosszul. Miután végigjátsztta az előadást, kórházba szállították. Felesége, Kárászy Szilvia nyilatkozott a színész állapotáról.Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoRokonaik sem láthatják a veronai buszbaleset két súlyos sérültjéthttp://www.life.hu/drlife/20170126-rokonaik-sem-lathatjak-a-veronai-buszbaleset-miatt-korhazban-fekvo-sulyos-serulteket.htmlKözvetlen hozzátartozóik sem mehetnek be a két súlyos sérülthöz, akik még mindig válságos állapotban fekszenek a veronai kórházban. A közvetlen azonosítás helyett DNS-minta segítségével azonosítják majd őket.Dr. Life--Igaz, vagy sem? A legnagyobb egészségmítoszokhttp://www.life.hu/drlife/20170123-a-legnagyobb-egeszseggel-kapcsolatos-mitoszok.htmlA lenyelt rágógumi, a vizes haj és a kancsalítás esete – szinte biztos, hogy te is bedőltél már a velük kapcsolatban terjedő mítoszoknak. Most a tudomány segítségével leszámolunk ezekkel az évek óta hajtogatott egészségmítoszokkal. Íme, az igazság.Dr. Life--Közlemény: ez állhat Tahi Tóth László rosszulléte hátterébenhttp://www.life.hu/drlife/20170125-tahi-toth-laszlo-egy-korabbi-strokeja-allhat-rosszullete-hattereben.htmlSzombat este kórházba szállították Tahi Tóth Lászlót. A színművész előadás közben lett rosszul. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoInfluenzajárvány: újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmathttp://www.life.hu/drlife/20170125-influenzajarvany-ezekben-a-korhazakban-rendeltek-el-latogatasi-tilalmat.htmlAz influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el. Dr. Life--Sarka Kata örül, hogy a Magyar Rákellenes Liga levette kampányfilmjéthttp://www.life.hu/drlife/20170125-a-magyar-rakellenes-liga-levette-reklamjat-sarka-kata-orul.htmlA Magyar Rákellenes Liga idei kampányfilmje sokakat felháborított. Petíció indult ellene, a nyomás hatására pedig kénytelenek voltak eltávolítani a filmet. Ennek Sarka Kata is örül, hiszen ő sem nézte jó szemmel az áldozathibáztatást. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.