Megbolondult Mischa Barton? Újból pszichiátriára került

Narancsvidék mentális betegség Mischa Barton pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Segítséget kellett hívni Mischa Barton otthonához, mert a színésznő meghökkentő módon viselkedett. Kórházba szállították és a mentális állapotát vizsgálják.

Kórházba kellett szállítani Mischa Bartont, mert úgy viselkedett akár egy eszelős. Csütörtök reggel, a szomszédjainak tűnt fel, hogy a 31 éves színésznő ok nélkül hangosan üvöltözik, a kerítésbe kapaszkodva ugrál, és megállás nélkül azt hajtogatja, hogy az anyja egy boszorkány.

Később azt is hallották, ahogyan egykori házikedvence, Ziggy Stardust nevét kiabálja. A Narancsvidék sztárja eközben csak egy túlméretezett inget és egy nyakkendőt viselt.

Mischa Barton úgy viselkedett, mintha megbolondult volna Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

Kihívták hozzá mentőket és a tűzoltókat is, mert attól tartottak, hogy kiugrik a lakásásból. Kórházba szállították és pszichiátriai vizsgálatoknak vetették alá, ám az eredményekről egyelőre nem tudni semmi konkrétumot. - írta meg TMZ.

Pszichiátriai kivizsgáláson esett át Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

Nem ez az első furcsaság a színésznő körül: 2009-ben már volt része pszichiátriai megfigyelésben, 2007-ben letartóztatták kábítószerbirtoklás és ittas vezetés vádja miatt, de arra is volt példa, hogy az édesanyját vádolta lopással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.