Segítséget kellett hívni Mischa Barton otthonához, mert a színésznő meghökkentő módon viselkedett. Kórházba szállították és a mentális állapotát vizsgálják.

Kórházba kellett szállítani Mischa Bartont, mert úgy viselkedett akár egy eszelős. Csütörtök reggel, a szomszédjainak tűnt fel, hogy a 31 éves színésznő ok nélkül hangosan üvöltözik, a kerítésbe kapaszkodva ugrál, és megállás nélkül azt hajtogatja, hogy az anyja egy boszorkány. 

Később azt is hallották, ahogyan egykori házikedvence, Ziggy Stardust nevét kiabálja. A Narancsvidék sztárja eközben csak egy túlméretezett inget és egy nyakkendőt viselt. 

Mischa Barton úgy viselkedett, mintha megbolondult volnaForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

Kihívták hozzá mentőket és a tűzoltókat is, mert attól tartottak, hogy kiugrik a lakásásból. Kórházba szállították és pszichiátriai vizsgálatoknak vetették alá, ám az eredményekről egyelőre nem tudni semmi konkrétumot. - írta meg TMZ

Pszichiátriai kivizsgáláson esett átForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

Nem ez az első furcsaság a színésznő körül: 2009-ben már volt része pszichiátriai megfigyelésben, 2007-ben letartóztatták kábítószerbirtoklás és ittas vezetés vádja miatt, de arra is volt példa, hogy az édesanyját vádolta lopással.