Szabó Zsófi edzéssel küzd az inzulinrezisztencia ellen: Videó!

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
betegség Szabó Zsófi inzulinrezisztencia küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta beteg Szabó Zsófi, de sokáig nem tudott róla. Az esküvője után derült ki, hogy inzulinrezisztenciája van. Az RTL Klub csinos sztárja azonban nem rémült meg: felvette a harcot a kórral.

Szabó Zsófiban évekig lappangott a betegség, sokáig nem jött rá, hogy mi a baja. Az esküvője után azonban fény derült a titokra. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van. Az RTL Klub műsorvezetőjének vérében ráadásul veszélyesen magas inzulintúltermelést mutattak ki, szerencséje, hogy még időben észrevették a bajt.

Szabó Zsófi küzd a betegsége ellen Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Korábbi nyilatkozata szerint ez előzi meg az 1-es típusú cukorbetegséget, de szerencsére Zsófinál ez még nem alakult ki. Ettől függetlenül azonban gyökeresen meg kellett változtatnia az életét. Nap mint nap fel kell vennie a harcot az inzulinrezisztenciával, és meg is mutatta, hogyan küzd. Erről a Facebook-oldalán tett ki egy videót a műsorvezető. "Mit teszek nap mint nap az egészségemért? Ezt kérdezitek kétségbeesetten. Hogyan küzdök a betegségem ellen? Hogy bírom ki, hogy ne egyek édességet? Szerintem, ha nem "csak" egy feszes test a cél, hanem egy egészséges test, akkor az ember bármire képes! Rendszeresen EDZEM és EGÉSZSÉGESEN TÁPLÁLKOZOM" - írta a posztjában szabó Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.