Súlyosan megsérült Britney Spears 8 éves unokahúga

Forrás: Instagram/ Jamie Lynn Spears -
sérülés súlyos baleset Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos sérüléseket szenvedett Britney Spears unokahúga. A kislány egy járművel zuhant a tóba, azóta az életéért küzdenek...

Britney Spears húga, Jamie Lynn Spears színésznő és énekesnő 17 évesen adott életet kislányának, Maddie-nek. A most 8 éves gyermek azonban nemrég súlyos sérüléseket szenvedett anyukája távollétében. A kislány egy quaddal balesetezett, a jármű teljesen irányíthatatlanná vált.

Britney Spears 8 éves unokahúga, Maddie az életéért küzd Forrás: Instagram/ Jamie Lynn Spears

A fékek nem működtek, a gyermek nem tudta irányítani a járművet, így az átpördült, és egy tóba csúszott. A hírek szerint Maddie perceket töltött a víz alatt, és elvesztette az eszméletét, mire ki tudták menteni. A sérülései nagyon súlyosak, azonnal kórházba szállították a gyermeket, aki állítólag egy vadászati expedíción vett részt a baleset idején – írja a TMZ.

Mi a titkuk azoknak, akik sosem lesznek betegek?http://www.life.hu/drlife/20170201-akik-soha-nem-lesznek-betegek-ez-a-titkuk.htmlAz influenzaszezon kellős közepén járva a legtöbbünk irigykedve nézi azokat, akik ép bőrrel megússzák a vírust, és azt mondják, soha nem szoktak betegek lenni. De vajon tényleg léteznek ilyen emberek, és ha igen, mit csinálnak másképp? Dr. Life--A leggyakoribb tévhitek a teherbeesésrőlhttp://www.life.hu/drlife/20170202-a-teherbeesesrol-szolo-leggyakoribb-mitoszok.htmlAzt hiszed, 35 éves korodig nincs miért aggódnod a termékenységed miatt? Eleget sportolsz és helyesen táplálkozol, ennyi simán elég a sikerhez? Tévedsz! Most összegyűjtöttük a leggyakrabban emlegetett mítoszokat. Dr. Life--Tahi Tóth László: "Éreztem, hogy valami nagy baj van"http://www.life.hu/drlife/20170205-tahi-toth-laszlo-rajongoinak-uzent.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tahi Tóth Lászlót a színpadon érte utol egy súlyos rosszullét. Ennek ellenére hősként végigjátszotta a darabot, és csak utána szállt be a mentőbe. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoRosszul érzed magad a bőrödben? Akkor jobb, ha vetkőzölhttp://www.life.hu/drlife/20170130-a-meztelenseg-jo-hatassal-van-a-kozerzetre-es-a-testkepre.htmlA nők számára kevés örömtelibb esemény van annál, mint amikor magukra ölthetik legújabb, vagy éppen legjobban szeretett ruhadarabjukat. Bár mindez egy időre valóban adhat egy kis önbizalomlöketet, egy friss kutatás szerint sokkal jobb hatással van a közérzetre a meztelenség, ami nem csupán boldogabbá, hanem elfogadóbbá is tesz önmagunkkal szemben. Dr. LifeThinkstockNagyon komoly műtét vár Tahi Tóth Lászlórahttp://www.life.hu/drlife/20170201-agyermutet-var-tahi-toth-laszlora.htmlTahi Tóth László egy előadása közben lett rosszul, ám ő végigjátszotta a darabot. Csak azután szállították mentővel kórházba, hamarosan pedig egy rendkívül komoly beavatkozáson kell átesnie: agyérműtét vár rá. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoDráma! Kórházba került Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/drlife/20170204-pecsi-ildiko-korhazba-kerult.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségi állapotára is kihat rossz kapcsolata a menyével és az unokájával. Most olyannyira eldurvult a helyzet, hogy a színésznő kórházba került. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.