Britney Spears húgát hibáztatják a kislánya sérüléseiért

Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Lynn Spears meggondolatlanul viselkedett, és talán ez okozhatta a kislánya balesetét is...

Hálaadás alkalmából Jamie Lynn Spears és családja közös programon vettek részt, melynek keretein belül terepautózni is elmentek. A vidám nap azonban balesetbe és aggodalomba fulladt.

Thanksgiving ride...

Jamie (@jamiewatson985) által közzétett fénykép,

Az édesanya, illetve a kis Maddie balesetet szenvedtek terepautózás közben, aminek következtében a kislányt a New Orleans-i kórházba kellett szállítani. Az eset előtt készült fotó sok olyan dologra rávilágított, amelyek akár a baleset közvetett okozói is lehettek.

Például jól látszik, hogy sem a kislány, sem az édesanyja nem viselnek bukósisakot és védőszemüveget, ami kötelező előírás terepautó vezetése esetén.

Mindemellett az is probléma, hogy ilyen típusú járművet csak 10 éves kortól lehet használni, ám Jamie Lynn lánya, Maddie még csak 8 múlt.

Eddig mindössze annyit tudtunk, hogy a kislány életveszélyes állapotban van, ám végre megszólalt az édesapa is, aki elárulta, hogy van most a kicsi – írja a RadarOnline.

"Maddie állapota stabilizálódott" – ennyit fűzött hozzá az esethez az édesapa, Jamie Watson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.