Jackie Kennedy magyar bőrgyógyászhoz, László Ernőhöz járt

Forrás: AFP -
bőrgyógyász Jackie Kennedy László Ernő orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai közvélemény szerette és bálványozta Jackie Kennedyt, aki mindig elegáns volt, és kifinomult stílusérzékkel rendelkezett. A klasszikus szépséget testesítette meg, de ezért bőven meg is fizetett. Láncdohányosként ugyanis sokat kellett költenie a bőrére, hogy káros szenvedélye ne hagyjon nyomot rajta. Ebben László Ernő, a világhírű bőrgyógyász segítette.

Jackie Kennedy szépsége és kifinomultsága újszerű volt Amerikában, ráadásul ő volt az addigi egyik legfiatalabb first lady. Csinos volt, és okos, nem csoda, hogy az amerikai nép csak imádni és bálványozni tudta őt.

Volt azonban egy titkos káros szenvedélye,

amit a nagy igyekezetének köszönhetően szinte sosem közöltek le: dohányzott! A Jackie Kennedyről kialakult képbe ez nem fért volna bele, ezért igyekeztek eltitkolni a nyilvánosság elől.

Magyar bőrgyógyászhoz járt Jackie Kennedy Forrás: AFP

Ahhoz pedig, hogy a szépsége ne fakuljon meg a dohányzás következményeként, kénytelen volt vagyonokat költeni a szépségápolásra. Már akkor is nagy divat volt hihetetlenül drága termékeket használni, Jackie Kennedy azonban többnyire magyar cikkekkel ápolta a bőrét, és magyar orvoshoz is járt, méghozzá a világhírű László Ernőhöz – írja az Oye! Times. A bőrgyógyász módszereit máig alkalmazzák, és rengeteg hírességet kezelt annak idején, természetesen nem kevés pénzért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.