Az amerikai közvélemény szerette és bálványozta Jackie Kennedyt, aki mindig elegáns volt, és kifinomult stílusérzékkel rendelkezett. A klasszikus szépséget testesítette meg, de ezért bőven meg is fizetett. Láncdohányosként ugyanis sokat kellett költenie a bőrére, hogy káros szenvedélye ne hagyjon nyomot rajta. Ebben László Ernő, a világhírű bőrgyógyász segítette.

Jackie Kennedy szépsége és kifinomultsága újszerű volt Amerikában, ráadásul ő volt az addigi egyik legfiatalabb first lady. Csinos volt, és okos, nem csoda, hogy az amerikai nép csak imádni és bálványozni tudta őt. Volt azonban egy titkos káros szenvedélye, amit a nagy igyekezetének köszönhetően szinte sosem közöltek le: dohányzott! A Jackie Kennedyről kialakult képbe ez nem fért volna bele, ezért igyekeztek eltitkolni a nyilvánosság elől.

Magyar bőrgyógyászhoz járt Jackie KennedyForrás: AFP

Ahhoz pedig, hogy a szépsége ne fakuljon meg a dohányzás következményeként, kénytelen volt vagyonokat költeni a szépségápolásra. Már akkor is nagy divat volt hihetetlenül drága termékeket használni, Jackie Kennedy azonban többnyire magyar cikkekkel ápolta a bőrét, és magyar orvoshoz is járt, méghozzá a világhírű László Ernőhöz – írja az Oye! Times. A bőrgyógyász módszereit máig alkalmazzák, és rengeteg hírességet kezelt annak idején, természetesen nem kevés pénzért!