64 kilós daganatot találtak egy túlsúlyosnak hitt nőben

Forrás: Thinkstock -
daganat hízás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 éven keresztül küzdött a plusz kilókkal egy nő, ám egy véletlennek köszönhetően kiderült: óriási daganat növekszik a gyomrában.

Mary Clancey már hosszú évek óta súlyproblémával küzdött, de hiába határozta el magát, sehogy sem sikerült leadnia a felesleget. Számtalan módszert, diétát próbált ki, mégis egyre csak hízott.

"Mindent kipróbáltam, amit csak olvastam vagy láttam a tévében. De hiába csináltam bármit, folyamatosan csak híztam" – mesélte Mary.

Szerencsére a daganat operálható volt (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ám tavaly novemberben fény derült az igazságra, ugyanis egy vérrög következtében speciális kivizsgálásokon kellett átesnie a 71 éves nőnek. Mellbevágóan érintett mindenkit a hír, amikor az orvosok felfedezték:

egy közel 64 kilós tumor növekszik a nő gyomrában.

Szerencsére a daganat operálható volt, és már el is távolították a nő testéből, aki azóta már fogyni is tudott, és teljes egészségnek örvend.

"Amikor tudomást szereztem a daganatról, azonnal Sigourney Weaver jutott eszembe az Alien című filmből" - írta meg a Mirror.

A Beverly Hills 90210 sztárja rákkal küzd - Így néz ki most

Shannen Doherty két éve jelentette be, hogy mellrákos, és egy pillanatig sem titkolta, min megy keresztül. A sztár gyakran posztolt kemoterápia utáni képeket, sokszor megtörten és kimerülten állt a rajongói elé. Ám most egészen másfajta felvételt tett közzé a színésznő. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.