Zoltán Erika a nyolcvanas évek igazi szexszimbóluma volt. A férfiak odavoltak szőke fürtjeiért és dögös alakjáért. Az énekesnő karrierje azóta is töretlen, ám önbizalom terén egy kicsit hiányt szenved egy komoly betegség miatt...

A később Erica C. néven elhíresült énekesnő az elmúlt években felszedett néhány kilót, és hiába az aktív élet és az egészséges táplálkozás, bizony nem tudta visszaszerezni régi, vágyott alakját. Egy kivizsgálás alkalmával fény derült az eredménytelenség okára: pajzsmirigybetegséggel küzd.

"Öt éve eljött nálam a klimax" - Ettől fogy Zoltán ErikaForrás: Facebook/Zoltán Erika

"Én egy nagyon aktív típus vagyok, egész nap pörgök, jövök, megyek, mindig is egészségesnek éreztem magam. Azonban ez a folyamatos puffadtságérzés és a sikertelen fogyókúrák sorozata kezdett nagyon idegesíteni. Hiába mozogtam rengeteget, és figyeltem a táplálkozásomra, egyszerűen nem tudtam fogyni, és ez borzasztóan rossz hatással volt rám. Olyannyira, hogy ez a sikertelenség lassan már az önbizalmamat is kikezdte, már nem szívesen néztem vissza magamról képeket, felvételeket sem. Ekkor mentem el a háziorvosom tanácsára egy kivizsgálásra, ahol az ultrahang kiderítette, hogy a pajzsmirigyemben egy göb van, és a vérvizsgálatok is megerősítették, hogy pajzsmirigyzavarom van" – mesélte őszintén a Blikknek Erika.