Mosolyka a gyógyulásáról posztolt képet - Fotó!

Mosolyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mosolyka rengeteg embernek ad erőt azzal, hogy közzéteszi küzdelme minden egyes lépését a közösségi oldalán. Nemrég fejlődéséről posztolt fotót, mert - ahogy ő fogalmazott - a "gyógyíthatatlan" csak egy vélemény, ráadásul más véleménye.

Mosolyka nem adja fel a küzdelmet, eldöntötte, hogy műtétek nélkül fog változtatni, javítani testén. A gerincferdülésén dolgozik már egy jó ideje, és nemrég meg is mutatta, meddig jutott el kitartással, akaraterővel, hittel és rengeteg munkával.

Mosolyka sokat gyógyult Fotó: Szabó Gábor/Origo

"A gyógyíthatatlan egy vélemény, s méghozzá más véleménye. Én eldöntöttem, hogy műtét nélkül alakítom át a testem, a gerincferdülésem. A gondolat és a tettek eredménye számomra meggyőző, és erőt adó" - írta egyik fotójához Mosolyka, egy másiknál pedig annak örült, hogy még jobban látható a változás. "Csak nézem és ámulok, imádom, hogy a hátam kezd igazán hátas lenni! Ti is látjátok a változást? A két kép között bő fél év van" - osztotta meg örömét Mosolyka, aki nemrég férjével való kapcsolatáról mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.