A fiatal mexikói nő életét egy brutálisan nagyra nőtt ciszta nehezítette meg. 

Egy 24 éves mexikói nő esete járja be a világot, akinek eltávolították a hasa 95%-át, miután egy órási ciszta növekedett a testében. A nevének elhallgatását kérő nőnek akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, mikor diétába kezdett de mégis folyamatosan hízott. 

Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy egy petefészek ciszta áll a dolog hátterében. A csomó rövid idő alatt óriásira nőtt, a méretes hasban akár 10 csecsemő is elférhetett volna. Azonban nem csak a mérete miatt vált veszélyessé, hanem azért is, mert toxikus folyadékok gyűltek fel benne. 

Óriási ciszta nőtt a nő hasában - képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Emellé az is gond volt, hogy a fiatal nő nem tudott rendesen járni, táplálkozni, és légzési nehézségei is voltak. Félő volt, hogy komoly szövődmények alakulnak ki, például egy hirtelen szívmegállás. Ezek elkerülése érdekében 2016-ban Dr. Erik Hanson Viana vezetésével egy orvoscsapat kioperálta a nőben fejlődő cisztát. 

6 hónappal a műtét után a mexikói nő élete újra normálissá vált, visszanyerte az egészségét és a mobilitását. 

"Ehhez hasonlót még sosem láttam. Ez volt életem legnagyobb valaha operált cisztája, amelynek az átmérője 157 centiméter volt" - írta meg a DailyMail

A hihetetlenül kövér férfi teste foszlásnak indult: Videó!
James King már számtalan figyelmeztetést és lehetőséget kapott az élettől a fogyáshoz, ám ő továbbra sem akar változtatni az életén. Hatalmas bajban van. Olvass tovább itt...