A hihetetlenül kövér férfi teste foszlásnak indult: Videó!

Forrás: TLC -
kövér fogyás hízás beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James King már számtalan figyelmeztetést és lehetőséget kapott az élettől a fogyáshoz, ám ő továbbra sem akar változtatni az életén. Hatalmas bajban van. 

James egy teljesen egészséges gyermek volt, akinek súlygondjai sem voltak. Ez akkor változott meg, amikor a szülei elváltak, és kevesebbet találkozott az édesapjával. A fiút lelkileg nagyon megviselte a család szétesése, és az evésbe menekült, ami azóta már teljesen tönkretette az életét.

Amikor már 270 kilót nyomott, megpróbált lefogyni, de nem járt sikerrel. Akkor érezte ismét, hogy baj van, amikor már 3 éve képtelen volt kimászni az ágyából. Orvosa, dr. Nowzaradan azt tanácsolta, hogy az akkori 340 kilóból adjon le 70-et, majd ez után látogassa őt meg a kórházban, ahol a doki segít majd neki a továbbiakban.

380 kilósra hízott a fiatal férfi Forrás: TLC

A túlsúlyos férfit azonban csak mentőautóval lehetett elszállítani Houstonba, ami 13 órányira volt az akkori lakhelyétől. A biztosító nem akarta állni a költségeket, ezért James barátnője gyűjtést szervezett a férfinak, de az emberek nem akartak segíteni, így végül a páciens az édesapjának jelzálogát vette fel, hogy pénzhez jusson.

Elvált szülei miatt lettek evésproblémái Forrás: TLC

A kórházban kiderült, hogy a beteg mindössze 7 kilót fogyott a 70 helyett, így az orvos nem tudott rajta segíteni. Egy ideig az intézményben tartották, ahol leadott 25 kilót, majd hazatért. Az életmódján ezután sem tudott változtatni, a barátnője is csak gyorskajával tömte, így hamar elérte a 380 kilós súlyt.

A bőre több helyen kiszáradt, repedezni kezdett.

A felszínre került hús hamar elfertőződött, és a fertőzés végigterjedt a férfi testén.

Ekkor az orvosa ellátogatott hozzá, és látván, mekkora a baj, ismét a kórházba szállították, ahol komoly diétára fogták - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.