Indul a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett, benne rengeteg sztárral, köztük Sági Szilárddal. Nagy kockázatot vállal a sztár ezért a szereplésért, ugyanis polipot találtak a hangszálán, amit a produkció miatt nem műttet meg.

Már nem kell sokat várni a TV2 szórakoztató műsorára, melyben Sági Szilárd Völgyesi Gabi oldalán mutatja meg tudását. Kiderült azonban, hogy az egészsége nem engedné meg a szereplést, ugyanis polipot találtak a hangszálán. Ő azonban a műtét helyett az éneklést választotta, pedig a szakértő szerint a súlyos következményei lehetnek az operáció elhalasztásának.

Sági Szilárd a hangszálait kockáztatjaForrás: Fem3Café

"A gyakorlások alatt tűnt fel Csík Sándor énektanárnak, hogy valami nem stimmel, nem a sima megfázásos rekedtség jellemző a hangomra. Még egy egyszerű magasabb hangnál is erőltetnem kellett az éneklést. Sejtette, hogy valami probléma van, ezért arra kért, mutassam meg a torkomat egy szakembernek. Kiderült, hogy nem elég a szeretett ikerfiaimtól a bölcsiből hazahozott torokgyulladás, úgy néz ki, bővült a család" - mondta Szilárd, aki nem tudta eddig megműttetni a hangszálát. "Egy ilyen operáció után hetekig némaságra van ítélve az ember, ami az első adásig még bele is fért volna, de akkor ki kell hagynom a felkészülést" - árulta el a sztár, aki hozzátette, majd a győzelem után kés alá fekszik. "Az orvos azzal nyugtatott, hogy ennél rosszabb már nem lesz. Persze azt is tanácsolta, próbáljam kímélni, a gyulladást pedig gyógyszerrel orvosolta. Miután megnyertük A Nagy Duettet, lesz időm az első lemezem előtt azzal foglalkozni, hogy megműttessem a hangszálaimat. Bár akkor kéne felénekelni az albumot" - nyilatkozta a Blikknek Szilárd, ám egy szakértő szerint nem szerencsés halogatni. "Nem ajánlatos halogatni a műtétet, mert hosszabb távú, súlyos szövődményei lehetnek az elváltozásnak" - mondta dr. Kóczán István.