Hiába tűnik kívülről ragyogónak Osvárt Andrea élete, bizony ő is megjárta a poklot. Volt idő, amikor szakember segítségére volt szüksége a színésznőnek, hogy kimásszon a gödörből.

Osvárt Andrea keresett színésznő, de fényes karrierje ellenére volt idő, amikor nem érezte jól magát a bőrében. A sztár őszintén beszélt sötét időszakáról, amikor úgy érezte, hogy minden összeomlott körülötte. Nehezen, de sikerült túljutnia a problémáin, és bevallotta, élete legjobb befektetése volt az, amit a pszichológusra költött.

Osvárt Andrea nem volt mindig boldogFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Egy mély gödörben éreztem magamat. Fizikailag és lelkileg is le voltam strapálva, és egy idő után már úgy éreztem, hogy se előre, se hátra nem tudok lépni. Nem tudtam, hogy mi a baj, csak azt, hogy nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben. Súlyosan lefogytam és étvágyam sem volt" - mondta Andrea, akin pszichológus segített. "Ahogy meghallottam segítő szavait, potyogni kezdtek a könnyeim. Ráébredtem, hogy ugyan párkapcsolatban élek, egyedül vagyok. (...) Volt egy nehéz természetű ember is az életemben, aki szinte tönkre tett és aljas módon tönkre is akart tenni. Ki kellett őt iktatni az életemből" - vallotta a színésznő, aki örül, hogy segítséget kért. "Életem legjobb befektetése volt, amit a pszichológusra költöttem" - árulta el a hot! Magazinnak Andrea, aki ma már boldog párkapcsolatban él magabiztos nőként.