Íme egy újabb példa, hogy nem szabad akárkire bízni egy plasztikai műtétet. Ez a nő biztosan tanult a hibájából, ugyanis elképesztően elrontották a fenekét.

Egy Misty nevű hölgy látogatott el Los Angelesben dr.Terry Dubrow-hoz és dr.Paul Nassif-hoz, miután egy fenék implantátumot csináltatott, de úgy érezte valami nincs rendben.

Mistynek komoly fájdalmai voltak a műtét ótaForrás: E! / Botched

A nő nagyon bízott, abban hogy a két szakember fog tudni segíteni a korábban balul sikerült beavatkozással kapcsolatban. A dokik teljesen elképedve vizsgálták Misty hátsóját, ugyanis az implantátum szabályosan kilógott a fenekéből. 

Dr. Dubrow éppen azt mutatja, hogy a fenekét megfogva be tud nyúlni az implantátum mögé, ami egyáltalán nem normális. Az asszony állítása szerint rendszeresen fájdalmai vannak a műtét óta, bár az eredményt tekintve ez egyáltalán nem meglepő. 

Szabályosan be lehet nyúlni az implantátum mögéForrás: E! / Botched

"Sokat vívódtam, hogy megcsináltassam-e a fenekem vagy sem. Mindent megtennék érte, hogy szép kerek fenekem lehessen, de tudom hogy az a legjobb döntés, ha kivetetetm az implantátumokat" - írta meg a DailyMail.

Nem akarta látni a férje a nőt, akinek kiszakadt a mellimplantátuma
Még maga Kim is csak undorodva tudott magára nézni a tükörben, miután egy balul elsült mellplasztika után kiszakadtak a szilikonjai, emiatt pedig szinte semmi sem maradt kebleiből. Olvass tovább itt...