Charlie Sheen HIV-fertőzés borderline-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves színész keményen küzd a HIV-fertőzéssel. A góygszerek miatt durva mellékhatásokkal kellett szembenéznie. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, 2015-ben Charlie Sheen elismerte, hogy HIV-fertőzött. Az 51 éves színész a Today shownak adott exkluzív interjújában mondta el: néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a vírust.

Charlie Sheen Sztárok, akik állítólag homoszexuálisak TV+Sztárok Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja azóta kétségbeesett harcot vív a betegséggel, még kísérleti kezelést is kipróbált a gyógyulás érdekében. Az egyik ilyen stádiumban lévő gyógykészítmény szerencsére hatásosnak bizonyult, azonban nem várt mellkhatásokat tapasztalt a sztár:

borderline-szindróma jeleit tapasztalta.

Ez a pszichés betegség memória-zavarok, személyiség változás és szélsőséges érzelmek váratlan kialakulását eredményezte.

Félő volt, hogy mi lesz ezek után Charlieval, de szerencsére egy másik gyógyszer-koktélnak köszönhetően ezek a tünetek is megszűntek. A színész most úgy gyógyulhat, hogy közben nincsenek kellemetlen mellékhatások - írta meg a RadarOnline.

Rodrigo Alves, az élő Ken baba megműtteti a szemét: a vakságot kockáztatjahttp://www.life.hu/drlife/20170508-rodrigo-alves-az-elo-ken-baba-megmutteti-a-szemet.htmlRodrigo Alves számos plasztikai műtéten esett már át azért, hogy ő legyen az élő Ken baba, de még nincs vége. Újabban a szemét akarja megoperáltatni azért, hogy barnából jeges szürkévé váljon a színe. Ezzel a vakságot is kockáztatja, de nem érdekli. Dr. LifeOrigoChloe Khan dereka aggasztóan karcsú: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170508-chloe-khan-irrealisan-keskeny-derekat-csinaltatott.htmlA fiatal szépség bármit megtesz a tökéletes megjelenésért, de talán egy kicsit most túllőtt a célon. Így néz ki most. Dr. LifeOrigoÉlő angolnát műtöttek ki Kínában egy férfi gyomrából - Videó! (18+)http://www.life.hu/drlife/20170508-elo-angolnat-mutottek-ki-kinaban-egy-ferfi-gyomrabol.htmlGusztustalan videó járta be a világot, amely egy műtétet mutat be, de nem akármilyet. Az operáció során egy angolnát távolítottak el egy férfi testéből, ráadásul az állat még élt! Dr. LifeOrigoKirály Viktor fájdalmas bokaficammal fekszik kórházba: nem lesznek koncertekhttp://www.life.hu/drlife/20170508-kiraly-viktor-fajdalmas-bokaficammal-fekszik-korhazba.htmlKirály Viktor bokaficammal került kórházba, ami szörnyű fájdalmakat okozott neki. A zenész sportolás közben sérült meg, a lábát be is gipszelték. Egy jó darabig nem fog felkelni. Dr. LifeOrigoPlasztikai műtét közben halt meg egy fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20170505-plasztikazas-kozben-vesztette-eletet-egy-modell.htmlMár több tucat beavatkozáson volt túl, de a legutóbbi operáció során komplikációk léptek fel: ez okozta a 23 éves nő halálát. Dr. LifeOrigoEzek a korai őszülés okaihttp://www.life.hu/drlife/20170505-ime-a-korai-oszules-okai.htmlEgy ősz hajszál még nem a világvége, ráadásul rengeteg oka lehet annak, ha valakinél viszonylag korán megjelenik. Íme, azok a tényezők, amik befolyásolhatják és beindíthatják a korai őszülést. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.