bipoláris zavar Sinead O Connor pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sinead O'Connor viselkedése már nem először ad aggodalomra okot, de most ismét a közösségi oldalán keresztül kelt rémületet az emberekben. 

Már korábban is megírtuk, hogy a híres énekesnő súlyos mentális problémákkal küzd, és már öngyilkossági kísérletet is elkövetett. Ezután a közösségi oldalán írt posztjaiban is sűrűn szóba hozta a halál témáját, ezzel pedig mindenkit halálra rémített maga körül.

Egy korábbi kép a sztárról és a kisfiáról Forrás: Facebook

Ám ezúttal újból szóba került az öngyilkosság, a sztár ugyanis nagyon rosszul viseli, hogy nem láthatja két kisebbik fiát, a 13 éves Shane-t és a 11 éves Yeshuát. Nem csak nem láthatja, hanem a felügyeleti jogokat is megvonták tőle az állapotára hivatkozva.

A sztáranyuka azonban

nyílt levet írt a közösségi oldalán a ír államnak

és a gyámügynek. A posztban leírta, hogy a vele való bánásmódot kínzásnak érzi, és nem tehetik meg, hogy elválasztják őt a gyerekeitől. Elmondása szerint 18 hónapja nem látta a gyerekeit, azóta ez ellen küzd. Szerinte így elvárhatatlan, hogy gyógyulni tudjon, ha az élete legfontosabb személyeitől tiltják el.

Öt sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyrait

A depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.