Sinead O'Connor viselkedése már nem először ad aggodalomra okot, de most ismét a közösségi oldalán keresztül kelt rémületet az emberekben. 

Már korábban is megírtuk, hogy a híres énekesnő súlyos mentális problémákkal küzd, és már öngyilkossági kísérletet is elkövetett. Ezután a közösségi oldalán írt posztjaiban is sűrűn szóba hozta a halál témáját, ezzel pedig mindenkit halálra rémített maga körül.

Egy korábbi kép a sztárról és a kisfiárólForrás: Facebook

Ám ezúttal újból szóba került az öngyilkosság, a sztár ugyanis nagyon rosszul viseli, hogy nem láthatja két kisebbik fiát, a 13 éves Shane-t és a 11 éves Yeshuát. Nem csak nem láthatja, hanem a felügyeleti jogokat is megvonták tőle az állapotára hivatkozva.

A sztáranyuka azonban nyílt levet írt a közösségi oldalán a ír államnak és a gyámügynek. A posztban leírta, hogy a vele való bánásmódot kínzásnak érzi, és nem tehetik meg, hogy elválasztják őt a gyerekeitől. Elmondása szerint 18 hónapja nem látta a gyerekeit, azóta ez ellen küzd. Szerinte így elvárhatatlan, hogy gyógyulni tudjon, ha az élete legfontosabb személyeitől tiltják el.

 

Öt sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyrait
A depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket.