Különleges eset történt Floriádban: 6 kilós kisbabát szült egy nő. 

Christine Corbitt és a férje izgatottan érkeztek a szülőszobára azon a bizonyos napon, mikor a kislányuk végre megszületett. A 4 gyermekes szülők már rutinosan álltak a procedurához, de amikor megpillantották a kislányukat, nagyon elképedtek. 

A május 15-én született Carleigh ugyanis 5.9, azaz közel 6 kilóval érkezett a világra. Az édesanya mosolyogva emlékezett vissza a pillanatra:

Így néz ki a húsos kis csöppségForrás: Chrissy Corbitt of Keystone Heights, Fla.,

"Mikor kihúzták Carleigh-t az orvosok, arra lettem figyelmes, hogy hangosan kuncognak, de akkor még nem tudtam miért. Aztán mikor megláttam a kisbabámat, mindent megértettem egy pillanat alatt" 

Az orvosok azzal szórakoztak, miközben kiemelték a babát, hogy talán Carleighnek sosem lesz vége, és lehet, hogy nem is egyedül ücsörgött eddig a pocakban? A kicsi szerencsére nem csak termetes, hanem makk egészséges is, vagyis nincs semmi ok az aggodalomra - írta meg az ABC News.

Ekkora hassal érkezett az édesanya a szülőszobáraForrás: Chrissy Corbitt of Keystone Heights, Fla.,

 

Óriásbaba született Kecskeméten
Máté 5350 grammal és 58 centivel született. A súlyán igencsak meglepődtek az orvosok, hiszen a kisfiú több mint két kilóval és 10 centivel nagyobb, mint egy átlagos csecsemő: Videó!