Evészavaráról mesélt Mádai Vivien: Videó!

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
interjú Mádai Vivien evészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy milyen sokakat érint a táplálkozási zavar, azt pedig végképp nem, hogy ennek mennyi típusa van. Mádai Vivien is mesélt, a maga megpróbáltatásairól.

Világszerte rengetegen küzdenek táplálkozási zavarral. Bizonyos esetekben az ember nem mer ételhez nyúlni, mert csak a hízás lehetőségét és a kilókat látja benne, ezért inkább sanyargatja magát, míg más esetekben az illető evéssel próbál minden problémát orvosolni.

Táplálkozási zavaráról mesélt Mádai Vivien Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ha a beteget stressz, szomorúság vagy bármilyen negatív esemény éri, akkor azonnal ételhez nyúl, hogy azon keresztül örömforráshoz jusson. Kiderült, hogy Mádai Vivien is 4 évig küzdött táplálkozási zavarral, és nagyon sok munkát igényelt, hogy kilábaljon belőle.

Egy szakember véleménye szerint az első lépés az, hogy felfedjük a zavar lelki okát. Ha azt sikerül meggyógyítani, akkor a mellékhatást, azaz a táplálkozási zavart is le lehet küzdeni.

5 DIY trükk a mitesszerek ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170624-mitesszer-otthoni-praktikak.htmlA zsíros, eltömődött pórusok és a mitesszeres arcbőr ellenszerét gyakran a kamrában is megtalálhatjuk. Próbáld ki ezeket a filléres DIY trükköket. Elmondjuk, mi hogyan hat, és azt is, hogyan használd! Dr. LifeOrigoTheresa Vandermeer-Diehl 40 évig szörnynek érezte magát égési sérülése utánhttp://www.life.hu/drlife/20170628-theresa-vandermeer-diehl-40-evig-szornynek-erezte-magat.htmlKisgyerekként elszenvedett borzalmas égési sérülése után 40 évig érezte magát szörnynek Theresa Vandermeer-Diehl. 100 műtét után jutott el odáig, hogy büszke legyen az arcára! Dr. LifeOrigoCsernus Imre befejeztehttp://www.life.hu/drlife/20170627-csernus-imre-befejezte-a-rendeleset.htmlCsernus Imre 25 év után mondott búcsút a praxisának. Hogy mit csinál most, és mit gondol az emberekről, azt elmondta nekünk a Volt Fesztiválon. Dr. Life--Mi fán terem az aorta aneurysma - Mennyit tanultál a kórházas sorozatokból?http://www.life.hu/drlife/20170530-kviz-mennyit-tanultal-a-korhazas-sorozatokrol.htmlMár annyi Grace klinika és Dr. House epizódot láttál, hogy jobb, vagy mint Meredith Grey? Menne egy vakbélműtét, és álmodból felébresztve is tudod, hogy mi az a Glaskow-skála? 10 kérdés 10 válasz, csak neked, ha azt hiszed, hogy mindent megtanultál a kórházas sorozatokból. Dr. LifeOrigoBorzalmasan csúnya feneke lett a fiatal lánynak: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170627-szornyu-alakja-lett-a-fiatal-lany-fenekenek.htmlConnie kétségbeesetten kereste fel a két sztársebészt, ugyanis egy másik szakember hentes csúnyán elbánt a fiatal lánnyal: Fotók! Dr. LifeOrigoMeghalt a férfi, akit összevert a Happy Gang énekese, Vitaminhttp://www.life.hu/drlife/20170627-meghalt-a-ferfi-akit-osszevert-a-happy-gang-enekese.htmlA Happy Gang énekese egy kocsmában keveredett szóváltásba egy másik férfival, aminek verekedés lett a vége. A sértett feljelentést tett, de az ügy végét nem érhette meg: legyőzte a gyilkos kór. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.