Csonka András tikkelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András nem titkolja, hogy bizony igen erős hipohondriája van és azonnal észreveszi magán a betegségek kezdődő jeleit is. Ezúttal arról mesélt, hogy bár kényszerbetegsében szerinte nem szenved, azért néha fura dolgokat produkál.

A mindenki által kedvel színész, Csonka Bandi mindig őszintén beszél életéről, még akkor is, ha a éppen a tikkelés van napirendben. A sztár elárulta, hogy izgatott állapotban vagy stresszhelyzetben tikkel, sőt a lapockákját is nyújtogatja.

Csonka András néha tikkel Forrás: Fem3

"A tikkelés egy betegség, én viszont nem vagyok beteg, mert csak felfokozott érzelmi vagy idegi állapotban csinálom. Azt tapasztaltam, hogy még a szereplés is előhozhatja, ha nagyon izgulok, vagy izgatott vagyok. Ez a fajta mozgáskényszer egyébként változó nálam, mert volt időszak amikor nem tikkeltem, hanem ilyen helyzetekben a lapockámat nyújtogattam, és erősen hunyorogtam"- mesélte a Borsnak Bandi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.