Felpofozott egy beteget az orvos - videó

Forrás: pixabay.com -
pofon orvos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollégái próbálták visszafogni, de a doki egyszerűen felpofozta a saját betegét. Az esetről videó is készült. Elképesztő, hogy mivel védekezik az orvos.

Az ügyben a nő családja is ludas, ugyanis azzal vitték be az asszonyt a kórházba, hogy rosszul lett főzés közben, és bizonyára megszállta egy gonosz szellem. Mindez Indiában történt, ahol a mai napig gyakoriak az ehhez hasonló esetek.

Az orvos pedig nem a szervi okát kezdte keresni az asszony rosszullétének, hanem "megpróbálta kiűzni belőle a szellemet"

- írja a Mirror. Így a felvételen jól látszik, ahogyan hajánál fogva felhúzza az ágyból az asszonyt, majd ad neki két pofont. Dr. Bahri annak ellenére tagadja, hogy ilyet tett volna, hogy az esetről felvétel is készült. A kórház azt ígéri, hogy kivizsgálja az esetet, a doktor ellen tanúskodtak egyébként a fiatal rezidensek is.

Kipattant a kocsiból, és felpofozta a nála ötven évvel idősebb nőthttp://www.origo.hu/itthon/20170418-kipattant-a-kocsibol-es-felpofozta-a-nala-otven-evvel-idosebb-not.htmlFelpofozta saját magát, mert elbénázta a parkolásthttp://www.origo.hu/auto/20170106-felpofozta-sajat-magat-mert-elbenazta-a-parkolast-video.htmlFelpofozta a francia pincérnőt, mert ramadán idején alkoholt szolgált felhttp://www.origo.hu/nagyvilag/20160616-felpofozta-a-francia-pincernot-mert-ramadan-idejen-alkoholt-szolgalt-fel.htmlFelpofozta, földhöz vágta, megtapostahttp://www.origo.hu/sport/20160612-maria-olaru-roman-tornaszno-a-bantalmazasrol-irt-konyvet.htmlA motoros bepofozta a susnyásba az agresszív autósthttp://www.origo.hu/auto/20160607-a-motoros-bepofozta-a-susnyasba-az-agressziv-autost.htmlEubank a kórházba pofozta ellenfeléthttp://www.origo.hu/sport/egyeni/20160327-eubank-a-korhazba-pofozta-ellenfelet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.