Amanda nem gondolta, hogy élete egyik legjobban várt pillanata ennyi nehézséget okoz majd neki: szép mellekre vágyott, de megszenvedett értük. 

Amanda Marsh egy csinos fiatal nő, aki ráadásul modellként keresi a kenyerét. Éppen ezért elhatározta, hogy megcsináltatja a melleit, mert sosem volt velük igazán megelégedve, és valószínűleg az önbizalmának is jót tennének az új cicik. 

Azzal azonban nem számolt, hogy mi történik akkor, ha a elszúrják a beavatkozást. Az egyik mellében ugyanis rosszul helyezték be az implantátumot, ami ennek köszönhetően nem maradt a helyén, hanem szabadon "úszkált". Így kötött Amanda hónaljában is, ami több, mint bizarr. 

Nagyobb melleket szeretett volna a modell, de nagyon megijedt az eredménytől 
Képünk illusztráció
Forrás: Thinkstock

A floridai szépség teljesen érthetően kiborult ettől, szégyellte a testét, hiszen sokkal rosszabb lett, mint amilyen eredetileg volt. Ugyan Amandának világ életében kifejezetten kicsi cicijei voltak, de azokat nem kellett igazgatni mindig a helyén maradtak. 

A modell azonban egy idő után elmesélte az orvosának a problémát, aki megnyugtatta, hogy a hiba helyzrehozható, sőt, azóta már meg is operálták. A 31 éves nőről készült képeket itt tudod megtekinteni.