Karanténba zárták a bőrbeteg Teréz körúti robbantót

Forrás: Thinkstock -
bőrbetegség Teréz körúti robbantás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fertőző bőrbetegésgben szenved a Teréz körúti robbantó, ezért karanténba kellett helyezni. 

Nem tudni pontosan milyen betegségben szenved P.László, azt azonban igen, hogy a kór cseppfertőzés útján, gyorsan terjed. Éppen ezért a börtön falai között élő 23 éves férfit elzárták a többiektől, egy külön cellában tartózkodik.

Fertőző bőrbetegésgben szenved a Teréz körúti robbantó, ezért karanténba kellett helyezni Forrás: Thinkstock

"Amennyiben „speciális" betegséget diagnosztizálnak, a fogvatartottat kórházba szállítják, ahol szakorvos megvizsgálja, majd a szükséges gyógykezelést előírja. Ha a betegség fertőző, az intézeten belüli egészségügyi elkülönítő zárkába kerül. Minden intézetben van ilyen" - mondta Makula György, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának főosztályvezetője.

Eközben zajlik P.László tárgyalása is, ahol ma fogják eldönteni, hogy meghosszabbítják-e újabb 90 nappal az előzetes letartóztatását, vagy sem - írta meg a Blikk.

Találkozott fiával a Teréz körúti robbantó apja

Letartóztatása óta először találkozott édesapja a Teréz körúti robbantással gyanúsított fiúval. Az apja továbbra sem hiszi, hogy gyermeke követte volna el a merényletet, és elmondta, milyen volt ilyen körülmények között látni a fiát. Olvass tovább itt...

Diana táplálkozási zavarokkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170720-taplalkozasi-zavarokkal-kuzdott-diana.htmlDöbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? Dr. Life--Népszerű dokik az internetről - Ismerd meg és kövesd őket!http://www.life.hu/drlife/20170614-dokik-internet-social.htmlEzek a dokik aztán tudják, hogy tegyenek szert több százezer követőre. Ismerd meg szexis Dr. Mike-ot, az éneklő fogorvost Angliából, a brazilok kedvenc nőgyógyászát és egy orosz plasztikai sebészt, aki kissé elvetette a sulykot. Dr. Life--Elhányta magát Jennifer Lawrence http://www.life.hu/drlife/20170720-egy-eloadas-kozben-hanyt-jennifer-lawrence.htmlA híres színésznő igen kellemetlen helyzetbe került: a lehető legkínosabb pillanatban kapta el a hányinger. Nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett. Dr. Life--Kórházba került Dopeman beteg testvére http://www.life.hu/drlife/20170720-dopeman-beteg-huga-korhazba-kerult.htmlDopeman kishúga már a születése pillanatában betegséggel küzdött, de úgy tűnik, az állapota újból romlani kezdett. Dr. Life--Tóth Verának nem lesz szüksége korrekciós műtétrehttp://www.life.hu/drlife/20170720-toth-veranak-nem-lesz-plasztikai-mutete.htmlTóth Vera már több mint 40 kilótól szabadult meg a bypass-műtét óta, és remekül érzi magát. Még jobb, hogy valószínűleg az ilyenkor szokásos plasztikai műtétre sem lesz majd szüksége. Dr. LifeOrigoHerpesz vírust kapott el egy puszi útján az újszülött: csak néhány napig élthttp://www.life.hu/drlife/20170719-herpesz-virus-miatt-halt-meg-egy-ujszulott.htmlCsak imádkozni és reménykedni tudtak a szülők, miután párnapos csecsemőjük kórházba került. Kiderült, hogy herpesz vírus támadta meg a kicsit, akinek a szervezete nem bírta a csatát. Az anyuka kétségbeesetten figyelmeztetett mindenkit: ne hagyják, hogy bárki megpuszilja a gyermeküket! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.