Diana táplálkozási zavarokkal küzdött

Forrás: Vogue -
betegség táplálkozási zavarok Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? 

A hercegné egykori személyi titkára elárulta, hogy Diana rengeteg belső szorongással, vivódással küzdött, melyek közül az egyik legfontosabbat maga a királyi család okozta. A szépséges hercegnének komoly problémát jelentett, hogy meg tudjon felelni a család elvárásainak.

Diana élete nehezebb volt, mint azt elsőre gondoltuk volna Forrás: Vogue

Az is kiderült, hogy kétgyermekes édesanya már táplálkozási zavarokkal küzdött a megpróbáltatások miatt, egész pontosan anorexiában szenvedett.

"Nem tudom megmondani, hogy mikor jöttem rá az anorexiára, de az messziről látszott Diana táplálkozási szokásain, hogy valami nincs rendben az egészségével. Később azonban elárulta nekem, hogy időnként egyetlen egy dologra vágyott: eltűnni, felszívódni, mintha nem is létezne. Sosem érezte magát igazán hercegnének. Inkább csak egy idegen kívülállónak" - írta meg a RadarOnline.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg

Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. A szóbeszéd szerint Károly vette el a fiatal Diana Spencer szüzességét, Fülöp, a herceg édesapja pedig azt követelte a fiától, ne hagyja szégyenben a nőt, vegye feleségül. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.