Ezek az emberek nem tudnak leállni. Van köztük olyan, aki egy mesefigurára akar hasonlítani, míg társa egy űrlény szeretne lenni. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian természetellenesen festenek a plasztika miatt.

Egykor sikeres modell volt, most...

Jennifer Pamplona sikeres modell volt, akit még a Versace divatház is foglalkoztatott, ám ez sem volt neki elég. A brazil hölgy, nem modell, inkább celeb akart lenni, így kitalálta, hogy egy formás Barbie babává operáltatja magát. Ezt azután döntötte el, hogy egyik legjobb barátja, az élő Ken babaként is ismert Celso Santebanes rákban elhunyt még 2015-ben. Jennifer 24 óra leforgása alatt kilenc operáción esett át. A Barbie szerepet hamar megunta, és az újabb beavatkozásokkal már azt szeretné elérni, hogy a lehető legjobb Kim Kardashian hasonmás legyen a Földön. A cél érdekében 4 bordáját is eltávolította, és hatalmas fenékimplantátumot kapott.

Forrás: Instagram/Jennifer Pamplona

Űrlény akar lenni a férfi

Vinny Oh 22 éves korára több mint 100 beavatkozáson esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy semlegesnemű űrlény. Homlokfeltöltés, implantátumok a kézben... Oh további tervei, hogy eltávolítassa a mellbimbóit, a köldökét és a nemi szervét is. A férfi állítja, hogy mindezt azért teszi, mert akkor érezné jól magát a bőrében. Ám sokan úgy vélik, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy úgy kapna zsíros szerződéseket az extrém kinézetű férfi, ezzel pedig kárt okoz azoknak az emberek, akik tényleg úgy érzik, hogy rossz testbe születtek.

Forrás: Facebook/vinnyohh
Már a gyereket is erre nevelik?
Persze az sem normális, ha egy felnőtt ember túlzásba viszi a plasztikát, és akár az életét is kockáztatja ezzel, de ennél is veszélyesebb, hogy számos anyuka, már a kamasz gyermekét is elviszi ezekre a beavatkozásrokra. Az idő előtti plasztikai kezelésekkel a legtöbb orvos nem ért egyet.

A porcelánbaba

Vanilla Chamu imádja a porcelánbabákat, ezért azzá is szeretne válni. Eddig 30 operációja volt, melyekre 150 ezer dollárt költött. Mellnagyobbítás, szem-, arc- és ajakplasztika, valamint a hírek szerint olyan operációknak is alávetette magát, amik az orvosai szerint megnövelik a magasságát.

Forrás: Tokyo MX

Az élő Jessica Rabbit

Pixee Fox az egyik leghíresebb nő, aki a plasztikai műtétek megszállottja. Ő egy kitalált karakterre, Jessica Rabbitre szeretne hasonlítani. Kegyetlen vékony derék, hatalmas keblek, olyan arányok, amelyeket csakis plasztikai beavatkozásokkal lehet elérni. Pixee megszállottjává vált a rajzfilmfigurának és addig nem nyugodott, amíg olyanná nem alakítatta magát. Számos mellműtét, három orrplasztika, fenék implantátum, és persze megannyi borda eltávolítása. És most, így néz ki a nő. Az orvosok és az orvosi témájú tévéműsorokban egyébként gyakran hívják meg, mint a túlzásba vitt és veszélyes plasztikai műtétek példája.

Forrás: Northfoto
Mikortól függő valaki?
Akik függnek a plasztikai beavatkozástól, azok az aktuális operáció után, már tervezik is a következőt és soha nem elégedettek a végeredménnyel. A betegség alapvetően a testképzavarhoz kapcsolódik.

A fiú, aki Britney akar lenni

Jöjjön egy újabb ember, aki egy celebre szeretne hasonlítani. Bryan Ray mindent megtesz annak érdekében, hogy kedvenc énekesnőjére, Britney Spearsre hasonlítson. Eddig 80 ezer dollárt költött az operációkra, botox kezelésekre, lézeres szőreltávolításra, ajakfeltöltésre, zsírleszívásra. Azt mondja, még szeretne egy tökéletes „Britney-orrot”.

Forrás: Instagram/Bryan Ray