herevasalás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Berki herezacskóján csámcsog az ország, hála egy plasztikai sebésznek, aki most foglalt állást az ügyben.

Már több, mint 3 év eltelt Berki Krisztián herevasalása óta, de úgy tűnik, sokan nem dolgozták fel az eseményeket. A utóbbi időben megjelent egy videó a közösségi oldalon, amelyben egy plasztikai sebész, Dr. Krasznai Zsolt mond véleményt Berki beavatkozásáról.

Berki heréje nem tud elavult téma lenni Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Egy bizonyos médiahírességnek történt egy olyan beavatkozás, amit herevasalásként nevezett meg a bulvár. Hogy ez mit takar pontosan, azt mi sem tudjuk. A látott fotók alapján ez egy furcsa kép, egy orvos egy fiatalember herezacskója felé készül egy vasalóval. Valószínűleg egy herezacskó-szűkítést vagy -kisimítást, vagy ránctalanítást jelezhet, azt, hogy ez most milyen eszközzel, vagy miként történik, meg nem mondom, mert nem foglalkozunk ezzel a területtel" - mondta az orvos.

Berki azonban állítja, hogy a plasztikai sebész nagyon is tudja, hogy miről van szó:

"Nem értem, hogy a doktor úr miért nem ismeri fel azt a bőrfeszesítő készüléket, amely nála is megtalálható. Majd legközelebb a Fem3 Caféban megkérdezem tőle" - írta meg a Bors.

Berki Krisztián: „Olyan, hogy herevasalás, nem létezik"

Az Édes Élet sztárja úgy döntött, hogy ismét szépészeti beavatkozásnak veti alá intim testrészeit, azt azonban elárulta: olyan, hogy herevasalás gyakorlatilag nem létezik, ez ugyanis egy bőrfeszesítő eljárás: Videó!

Állandó szexuális vágya miatt szenved egy fiatal lány http://www.life.hu/drlife/20170815-folyamatosan-szexelni-akar-a-fiatal-lany.htmlNem is gondolnánk, hogy a szexuális vágy hátterében betegség is állhat... Dr. LifeOrigoVeszettek lettek a szamárral szexelő fiúk http://www.life.hu/drlife/20170814-korhazba-kerultek-a-szamarral-szexelo-veszett-fiuk.htmlÉp ésszel fel sem fogható fel az az eset, ami Marokkóban történt: 15 fiú lett beteg, miután mindannyian szexuális aktust létesítettek egy szamárral. Dr. Life--Ezért mondta le a koncertjét Koós János http://www.life.hu/drlife/20170814-vallproblema-miatt-mondta-le-a-koncertjet-koos-janos.htmlMindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. Dr. Life--Műszerfalra rakott lábai miatt sérült meg egy nő http://www.life.hu/drlife/20170812-ezert-nem-szabad-labbal-a-muszerfalon-utazni.htmlSokunknak szokása, hogy autós utazás közben a műszerfalra tesszük a lábunkat. Íme egy nő, aki ennek köszönhetően szenvedett komoly sérüléseket. Dr. LifeOrigoKate Middleton barátnője életét vesztettehttp://www.life.hu/drlife/20170804-agytumor-miatt-hunyt-el-katalin-baratnoje.htmlSzomorú eseményről kapott hírt nemrég Katalin: életét veszítette az egyik barátnője. Dr. Life--Lemondta a szerepléseit Val Kilmer http://www.life.hu/drlife/20170808-val-kilmer-egyre-tobb-szerepleset-mondja-le.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Val Kilmer súlyos rákos betegséggel küzd. Egy ideig tagadta, később mégis beszélt arról, hogy rákos. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.