Ismét Berki herezacskóján csámcsog az ország, hála egy plasztikai sebésznek, aki most foglalt állást az ügyben.

Már több, mint 3 év eltelt Berki Krisztián herevasalása óta, de úgy tűnik, sokan nem dolgozták fel az eseményeket. A utóbbi időben megjelent egy videó a közösségi oldalon, amelyben egy plasztikai sebész, Dr. Krasznai Zsolt mond véleményt Berki beavatkozásáról. 

Berki heréje nem tud elavult téma lenniForrás: Facebook/Berki Krisztián

„Egy bizonyos médiahírességnek történt egy olyan beavatkozás, amit herevasalásként nevezett meg a bulvár. Hogy ez mit takar pontosan, azt mi sem tudjuk. A látott fotók alapján ez egy furcsa kép, egy orvos egy fiatalember herezacskója felé készül egy vasalóval. Valószínűleg egy herezacskó-szűkítést vagy -kisimítást, vagy ránctalanítást jelezhet, azt, hogy ez most milyen eszközzel, vagy miként történik, meg nem mondom, mert nem foglalkozunk ezzel a területtel" - mondta az orvos. 

Berki azonban állítja, hogy a plasztikai sebész nagyon is tudja, hogy miről van szó: 

"Nem értem, hogy a doktor úr miért nem ismeri fel azt a bőrfeszesítő készüléket, amely nála is megtalálható. Majd legközelebb a Fem3 Caféban megkérdezem tőle" - írta meg a Bors

Berki Krisztián: „Olyan, hogy herevasalás, nem létezik"
Az Édes Élet sztárja úgy döntött, hogy ismét szépészeti beavatkozásnak veti alá intim testrészeit, azt azonban elárulta: olyan, hogy herevasalás gyakorlatilag nem létezik, ez ugyanis egy bőrfeszesítő eljárás: Videó!