Terry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black Anettka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life. hu is megírta, Terry Black tüdőrákja sajnos kiújult és mivel áttétek is keletkeztek, ezért a műtétnek sincs értelme. Az egykori transzvesztita előadó feladta a harcot. Már csak az a fontos számára, hogy nevelt gyerekei ne kerüljenek vissza az intézetbe, ha ő már nem lesz.

Az a legfontosabb Terry Black számára, hogy a 16 éves Danika és a 11 éves Fannika jó helyre kerüljenek, ha már ő nem lesz köztünk. A kamaszfiú keresztanyja Kovács Erzsi volt, a kislányé pedig a Budapest Tv egykori sztárja, Fehér Anett, Anettka. Mivel Terry tudja, hogy egy fiatal nőnek nehéz lesz két kamasszal megbírkóznia, így a sógornőjét is megkérte, hogy segítsen a feladatok elvégzésében.

Terry Black szeretné, ha Anettka vigyázna gyerekeire Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

"Tisztában vagyok azzal, hogy egy harmincöt éves, fiatal nőnek nagy próbatételt jelent két gyerek felnevelése, és éppen ezért sógornőmet meg arra kértem, hogy mindenben támogassa majd Anettkát" -mondta a Ripostnak Terry Black.

Mivel tüdőrákja áttéteket is képzett, ezért Terry nem küzd tovább, azt állítják, egy éve lehet hátra mindössze...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.