alkoholfüggőség Chrissy Teigen John Legend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Túl sokat ittam"- jegyezte meg meglepő őszinteséggel a sztár. Elmondása szerint, problémái vannak az alkohollal, ezért vissza akar venni egy kicsit.

John Legend felesége híres arról, hogy véleményét nem rejti véka alá és bármilyen kérdésre őszintén válaszol. Ezúttal egy rendezvényen mesélt arról, hogy vissza kell fognia az alkoholizálást, mert

mostanában túl sokat iszik.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Model Chrissy Teigen attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Ethan Miller/Getty Images/AFP Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Sminkelés, fodrászkodás, fotózás közben, otthon és partykon sem veti meg a finom italokat. Mivel családjában többen is küzdenek alkohol problémákkal, így jobbnak látja, ha odafigyel magára.

Nehezítő tényező, hogy a sztármami a szülés utáni depresszió kezelésére többféle gyógyszert is szed, amik alkoholos italokkal párosítva nem tesznek túl jót sem a szervezetének, sem pedig a viselkedésének. Bevallotta, hogy néha indokolatlanul megbánt másokat, ok nélkül szemétkedik, és többé nem akar így viselkedni - írja a today.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.