"Túl sokat ittam"- jegyezte meg meglepő őszinteséggel a sztár. Elmondása szerint, problémái vannak az alkohollal, ezért vissza akar venni egy kicsit.

John Legend felesége híres arról, hogy véleményét nem rejti véka alá és bármilyen kérdésre őszintén válaszol. Ezúttal egy rendezvényen mesélt arról, hogy vissza kell fognia az alkoholizálást, mert mostanában túl sokat iszik.  

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Model Chrissy Teigen attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Ethan Miller/Getty Images/AFPForrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Sminkelés, fodrászkodás, fotózás közben, otthon és partykon sem veti meg a finom italokat. Mivel családjában többen is küzdenek alkohol problémákkal, így jobbnak látja, ha odafigyel magára.

Nehezítő tényező, hogy a sztármami a szülés utáni depresszió kezelésére többféle gyógyszert is szed, amik alkoholos italokkal párosítva nem tesznek túl jót sem a szervezetének, sem pedig a viselkedésének. Bevallotta, hogy néha indokolatlanul megbánt másokat, ok nélkül szemétkedik, és többé nem akar így viselkedni  -írja a today.com.