A 38 éves Krisztina sikeres közgazdásznő volt, amikor néhány éve pánikrohamok kezdték megkeseríteni a napjait - írja a Blikk. A nő felkeresett egy pszichiátert és önszántából befeküdt egy kórházba...

 

Ott gyógyszeres kezelést kapott. Az állapota nem javult, és a pánikrohamok mellett, egyéb fizikai tünetek is megjelentek. Kriszta végül saját felelősségére nagyon rossz állapotban kijött az intézetből.
"A bennem dolgozó, még fel nem ismert baktérium és az antidepresszánsok mellékhatásai miatt már lábra sem tudtam állni, izomgörcsök kínoztak, egyre csak gyengültem, csonttá fogytam, a kezem sem tudtam felemelni. Az orvosok mindent pszichés okokra vezettek vissza, majd szteroiddal autoimmun-betegségre is kezeltek, amiről kiderült, hogy csak berobbantotta a kórt"- mondta a lapnak a nő, aki azt állítja az orvosok drogosnak is nézték, de azt is megkapta, hogy szimulál.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Kriszta betegségére végül egy német klinikán derült fény. Ott a kivizsgálások után diagnosztizálták nála a Lyme-kórt. Addigra a kór a nő tüdejét és petefészkét is megtámadta. "Egy évig antibiotikumokat kell még szednem, a tünetek életem végéig előjöhetnek. Bízok benne, hogy kitartással újra teljes életet élhetek"- mondta.