Kulcsár Edina nem fél megmutatni apró tökéletlenségeit, most éppen a smink nélküli arcát tette közzé, nem éppen a legjobb állapotában: megmutatta, milyen, amikor megtámadják a hormonok!

Nemcsak az átlagos emberek küzdenek bőrproblémákkal, bizony a sztároké sem tökéletes. A sok szép fotó miatt azonban hajlamosak vagyunk azt hinni, nekik nics egyetlen folt, vagy pattanás sem az arcukon. Kulcsár Edina most bebizonyította, hogy a hírességek is küzdenek a tökéletlenségekkel: ő legalábbis biztosan.

Kulcsár Edina megmutatta igazi arcátForrás: Facebook/Kulcsár Edina

Ahogy a szépségkirálynő fogalmazott, a gonosz hormonok megtámadták az arcát, ezért láthatóan nem tökéletes. A kommetelői persze így is imádják Edinát, főleg azért, mert meg merte mutatni az igazi arcát is: lehet, hogy nincs éppen a toppon, de az biztos, hogy nála őszintébb celebbel ritkán találkozhatunk!

Kulcsár Edina pocakját is vállalta
Nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki pocakja. Az önmagával is kritikus szépség a képhez csak annyit fűzött hozzá: "Mint ahogy az a fotón is látszik, nem igazán sikerült jól ez a nyári diéta, de legalább jó a kedvem"! Nézd meg, hogy néz ki bikiniben Edina!