Agydaganatáról vallott az Édes élet sztárja, Wonder Tracy

agydaganat Wonder Tracy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet és a Morning Show egykori sztárja, Wonder Tracy a hét végén számolt be arról közösségi oldalán, hogy agydaganata van. Most elmondta, hogy a tüneteket már februárban észlelte.

A dús idomokkal rendelkező médaszemélyiség a Borsnak beszélt betegségéről. Tracy Amerikában él, de már itthon, az Édes élet fogatásakor észrevette, hogy valami nincsen rendben.

AA business class from Madrid to Charlotte

Wonder Tracy (@wondertracy) által megosztott bejegyzés,


"Amikor télen az Édes életet forgattunk, gyakran megszédültem, besötétedett minden, és látási zavaraim is akadtak. Amikor meg édesanyámmal elmentem wellnessezni, valamiért nem éreztem jól magam szinte egy percig sem. Amikor visszajöttem Amerikába, az orvos CT-vizsgálat után közölte, kétcentis daganatom van. Azt hittem, összeesem. Azonnal levegőre kellett, hogy vigyenek. Úgy néz ki, hogy műteni kell. Állítólag jóindulatú a daganat, legalábbis az orvosok szerint ilyen helyzetben és területen az szokott lenni. De ez csak akkor derül majd ki, ha kivették, és elküldik szövettanra. Imádkozzatok értem és küldjetek sok pozitív energiát. Erre kérek csak mindenkit, aki picit is szeret" - mondta a lapnak Tracy.

Változás Törőcsik Mari állapotában: Így van most a nagybeteg színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20170904-valtozas-torocsik-mari-allapotaban.htmlA 81 éves színésznő az év eleje óta kórházban van, de pár nap múlva végre hazatérhet otthonába. Törőcsik Marit egy ápoló fogja gondozni, aki minden percben mellette lesz.Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoTom Jones egészségügyi okokból elhalasztotta amerikai turnéját http://www.life.hu/drlife/20170903-egeszsegugyi-okokbol-elhalasztotta-amerikai-turnejat-tom-jones.htmlEgészségügyi okokból hosszú hónapokkal elhalasztotta amerikai turnéját Tom Jones.Dr. LifeOrigo"Soha nem féltem ennyire" - az alvási bénulás félelmetes érzésehttp://www.life.hu/drlife/20170815-miert-alakul-ki-az-alvasi-benulas.htmlAz alvási paralízis, vagy hétköznapi nevén alvási bénulás, elalvás előtt vagy ébredéskor jelentkezik. Rövidebb ideig tartó, de halálfélelmet okozó állapot, amelyben az ember a szemén kívül szinte egyetlen izmát sem tudja megmozdítani. Az állapotot gyakran kísérik hallucinációk és testen kívüli élmény. De mégis mi okozza? Egy neurológus, szomnológussal beszélgettünk. Dr. LifeThinkstockFekete László szinte bármit és bármennyit ehet http://www.life.hu/drlife/20170903-fekete-laszlo-azt-eszik-amit-csak-akar.htmlDöbbenetes de Fekete László olyan egészséges, hogy még az sem baj, ha nem figyel oda a táplálkozásra. Helyette inkább azzal foglalkozik, hogy az éhezőknek is jusson étel. Dr. Life--Emberek holttestéből készített tárgyakat egy férfi (18+)http://www.life.hu/drlife/20170902-brutalisan-olt-egy-elmebeteg-ferfi.htmlEd Gein elmebeteg élete sokakat megihletett: róla mintázták A texasi láncfűrészes gyilkos Bőrpofáját, az Amerikai horrorsztoriból Bloodyface-t, a Bárányok hallgatnak Jame Gumbját vagy a Psycho Norman Batesét. Dr. LifeThinkstockMindent megtesz a gyógyulásáért Benkő László http://www.life.hu/drlife/20170901-benko-laszlo-nagyon-szeretne-meggyogyulni.htmlBenkő László bátran, erősen és pozitívan áll hozzá a betegségéhez. Mindannyian nagyon reméljük, hogy hamar meg fog gyógyulni. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.