Az Édes élet és a Morning Show egykori sztárja, Wonder Tracy a hét végén számolt be arról közösségi oldalán, hogy agydaganata van. Most elmondta, hogy a tüneteket már februárban észlelte.

A dús idomokkal rendelkező médaszemélyiség a Borsnak beszélt betegségéről. Tracy Amerikában él, de már itthon, az Édes élet fogatásakor észrevette, hogy valami nincsen rendben.

AA business class from Madrid to Charlotte

Wonder Tracy (@wondertracy) által megosztott bejegyzés,


"Amikor télen az Édes életet forgattunk, gyakran megszédültem, besötétedett minden, és látási zavaraim is akadtak. Amikor meg édesanyámmal elmentem wellnessezni, valamiért nem éreztem jól magam szinte egy percig sem. Amikor visszajöttem Amerikába, az orvos CT-vizsgálat után közölte, kétcentis daganatom van. Azt hittem, összeesem. Azonnal levegőre kellett, hogy vigyenek. Úgy néz ki, hogy műteni kell. Állítólag jóindulatú a daganat, legalábbis az orvosok szerint ilyen helyzetben és területen az szokott lenni. De ez csak akkor derül majd ki, ha kivették, és elküldik szövettanra. Imádkozzatok értem és küldjetek sok pozitív energiát. Erre kérek csak mindenkit, aki picit is szeret" - mondta a lapnak Tracy.