Egy interjúban sok minden mellett arról is mesélt Robbie Williams, hogy szerinte mi az, ami véget fog vetni az életének. 

Robbie Williams a világ legjobb zenészeinek egyike. Nők és férfiak milliói rajonganak érte, ami nem meglepő, hiszen fantasztikus hangja van, frappánsak a dalszövegei, humoros és vidám természet, és nem mellesleg piszok jóképű is. 

Ám a hírnévnek ára van. A folyamatos reflektorfény és a központi szerep könnyen elvitte őt abba az irányba, ahol már sok másik sztár is járt. Volt már gyógyszer- és droggfüggő is.

Mindent bevallott Robbie WilliamsForrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk

Belekóstolt a depresszióba is, majd mindezek után kijelentette: szerinte mindez nem történt volna meg vele, ha nem lenne híres és sikeres. Elmondása szerint a karrierje egyáltalán nem tesz jót az egészségének és a magánéletének. Attól tart, hogy a hírnév nélkül nem esett volna ilyen mély gödörbe - írta meg a DailyMail

Robbie Williams teljesen pucér új lemeze borítóján
Eddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak. Nézd meg a meztelen sztárt!