Robbie Williams a függőségeiről és a karrierjéről vallott

Forrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk -
Robbie Williams függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy interjúban sok minden mellett arról is mesélt Robbie Williams, hogy szerinte mi az, ami véget fog vetni az életének. 

Robbie Williams a világ legjobb zenészeinek egyike. Nők és férfiak milliói rajonganak érte, ami nem meglepő, hiszen fantasztikus hangja van, frappánsak a dalszövegei, humoros és vidám természet, és nem mellesleg piszok jóképű is.

Ám a hírnévnek ára van. A folyamatos reflektorfény és a központi szerep könnyen elvitte őt abba az irányba, ahol már sok másik sztár is járt. Volt már gyógyszer- és droggfüggő is.

Mindent bevallott Robbie Williams Forrás: ddp images/AFP/Michael Gottschalk

Belekóstolt a depresszióba is, majd mindezek után kijelentette: szerinte mindez nem történt volna meg vele, ha nem lenne híres és sikeres. Elmondása szerint a karrierje egyáltalán nem tesz jót az egészségének és a magánéletének. Attól tart, hogy a hírnév nélkül nem esett volna ilyen mély gödörbe - írta meg a DailyMail.

Robbie Williams teljesen pucér új lemeze borítóján

Eddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak. Nézd meg a meztelen sztárt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.