A 28 éves floridai nő nagyon ijesztő betegségben szenved: furcsa foltok és ráncok borítják a testét. 

Marissa Dees megosztotta a világgal a képeit, hogy megnyugtassa a sorstársait: nincsenek egyedül. A 28 éves édesanya "congenital melanocytic nevus" betegségben szenved, amely rákra hajlamos kinövéseket eredményez a bőrön. 

Marissa DeesForrás: Facebook/Marissa Dees

Barnás foltok, szőrös csomók és furcsa anyajegyek jelennek meg a beteg testén, és nagyon nehéz vele harcba szállni. Marissa az elmúlt években több, mint 30 beavatkozáson esett át. Már gyermekkorában is küzdött a kellemetlen tünetekkel, ezért igyekezett olyan ruhákat hordani, amelyek jól takarják a testét. 

Marissa elhatározta, hogy beszámol az állapotáról, és felvállalja a külsejét. Sokat riogatták, mert rengetegen nem ismerik ezt a betegséget. Már a születése pillanatában sem szolgáltak jó hírrel az orvosok.

"Congenital melanocytic nevus" betegség rákra hajlamos kinövéseket eredményez a bőrönForrás: thescarsdontlie.com

"Amikor megszülettem, az orvosok bevallották, hogy sosem láttak még ehhez hasonlót. Azt mondták a szüleimnek, hogy nem fogom megérni a holnapot" - mesélte Charlotte.

Nem szégyelli ritka betegségét Sara Geurts: Fotók!
Sara Geurts mindössze 26 éves, mégis úgy néz, mintha 60 múlt volna. Ennek oka pedig egy genetikai betegség, amely első sorban a bőrét támadta meg. 10 éves volt, mikor elkezdődött a szörnyű rémálom. Orvosról orvosra jártak, mire egyszer megállapították: Ehlers-Danlos szindrómában szenved. A legnagyobb baj pedig az, hogy a betegség nem gyógyítható: Fotók!