Szőke Zoltán Berényi Miki Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán karaktere, a Barátok közt Berényi Miklósa ismét életveszélybe került...

Nem ismeretlen Szőke Zoltánnak a veszély, ugyanis karakterét, a minden hájjal megkent Berényi Mikit folyton meg akarja ölni valaki. A sorozatbeli szereplése óta már 19 alkalommal került életveszélybe.

Berényi Miklós karaktere életveszélybe került Forrás: RTL Klub

"Az első ilyen alkalom az volt, amikor Miklóst a jeges tóba lökték, és a jégtáblák alá szorult. Nem kerülte el a baj, az évek során meglőtték, meg akarták fojtani, lezuhant a tetőről, egy felrobbantott épület romjai alá szorult, most pedig Bandi vett rajta revansot András halála miatt, Az akciójelenetek felvételekor mindig ügyelünk a biztonságra, ha szükséges, akkor használunk védőeszközöket, védőruhákat. Amikor Bandi lelökte Mikit, kaszkadőr lógott a „mélység" felett, én pedig egy emelvényen álltam, nem voltam veszélyben, míg a karakteremről ugyanezt most nem lehet elmondani. Ha túléli a zuhanást, kérdés, hogy milyen sérülései vannak, és miként alakul majd a kapcsolata Bandival" - mesélte a színész a Blikknek.

Vágó István halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-vago-istvan-halalhire.htmlVágó István Facebook-oldalát rosszindulatú hekkerek törték fel. Halálhírét keltve emlékoldallá változtatták privát profilját. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko közösségi oldalán tudatta, ki lesz Demcsák Zsuzsa utóda: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-vujity-tvrtko-kozossegi-oldalan-tudatta-ki-lesz-demcsak-zsuzsa-utoda-foto.htmlKözösségi oldalán tudatta Vujity Tvrtko, ki lesz a partnere Demcsák helyett az ATV Start című reggeli műsorában. TV + Sztárok--Így néz ki ma A klinika két sztárja: Udo Brinkmann és Elke nővér: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-igy-nez-ki-ma-a-klinika-ket-sztarja-udo-brinkmann-es-elke-nover.htmlÓriási népszerűségnek örvendett nálunk is A klinika című sorozat, addig soha nem látott nézőszámot produkált. Magyarországon először 1988-ban sugározták, de máig nem lehet megunni. Szereplői persze azóta eltűntek a szemünk elől, így néz ki ma Dr. Udo Brinkmann, és Elke nővér. TV + Sztárok--Jessica Simpson kissé lerészegedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-igy-fest-reszegen-jessica-simpson.htmlDöbbenetes fotók kerültek napvilágra Jessica Simpsonról. A híres amerikai énekesnő erősen ittas állapotban dölöngélt az utcán. TV + SztárokOrigoMagyar műsorvezetők, akik adásban kaptak röhögőgörcsöt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-magyar-musorvezetok-akik-adasban-kaptak-rohogogorcsot.htmlNem könnyű a műsorvezetők helyzete, nekik minden érzelmet el kell fojtaniuk magukban, csak ez nem mindig sikerült. Demcsák Zsuzsából is kibugyborgott már a nevetés élő adásban, de ezzel nincs egyedül. Mónika sem úszta meg a sokévnyi műsorvezetést röhögés nélkül, ahogy Sebestyén Balázs is kinevette már a vendégét. TV + Sztárok--Snjezi, a Pumpedék sorozat egyik szereplőjének legnagyobb álma, hogy énekesnő lehessen http://www.life.hu/sztarok/20170922-snjezi-enekesno-szeretne-lenni.htmlSnjezi elárulta, minden vágya, hogy énekesnő lehessen. Jelentkezett az X-Faktorba is, hogy megcsillogtathassa az énektudását. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.