Steven Tyler, az Aerosmith frontembere titokzatos betegség miatt szorul kezelésre

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Neer -
Aerosmith betegség Steven Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírrel kellett szembenézniük az Aerosmith rajongóinak: az együttes ugyanis kénytelen volt lemondani a nagyszabású turnéját. 

Az amerikai rock zenekar Dél-Amerikában turnézott volna, és a jegyek már mind egy szálig elkeltek a neves eseményre, mikor bekövetkezett az elszomorító esemény: Steven Tyler, a zenekar frontembere megbetegedett, ezért le kellett fújni a koncerteket.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen betegségről van szó. Tyler és a zenekar sem árult el a betegséggel kapcsolatban részleteket. A lényeget azonban így is megtudtuk:

Reméljük Steven Tyler hamarosan visszanyeri a régi formáját Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Neer

A 69 éves zenész kezelését azonnal megkezdték, és teljesen biztos, hogy maradéktalanul fel fog épülni.

"Nem kell aggódni, nem vagyok életveszélyben, de muszáj volt azonnal megkezdeni a kezelésemet" - írta meg a Mirror.

Sztárok, akik megküzdöttek a hepatitisvírussal

Az Egészségügyi Világszervezet kezdeményezésére július 28-a hepatitis világnapja, amely azért jött létre, hogy felhívják a figyelmet ennek a veszélyes vírusos megbetegedésnek a létezésére, megelőzésére és a gyógyulási lehetőségekre. A Life.hu ennek alkalmából összegyűjtötte azokat a hírességeket, akiknél annak idején diagnosztizálták a vírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.