Álmában sem gondolta a bájos műsorvezető, hogy milyen veszélynek lesz kitéve kedvenc nyaralóhelyén. Szerencsére megúszta a kalandot, de nyomát még mindig magán viseli.

Geszler Dorottya alig várta a nyarat, mert végre kettesben lehetett lányával, aki Madridba jár egyetemre. Kedvenc úti céljuk Mallorca volt, ahova már évek óta visszajáró vendégek. Az idei kiruccanás viszont kissé ijesztőre sikerült.

Geszler Dorottya és lánya kedvenc úticélja Mallorca, az idei kiruccanás viszont kissé ijesztőre sikerültForrás: Facebook/Geszler Dorottya oldala

„Mély vízben voltam gumimatraccal, amikor észrevettem, hogy körülöttem tele van a víz tenyérnyi méretű, barnás medúzával. Azt hittem, a matracon nem eshet bajom, de ahogy eveztem, véletlenül belecsaptam egybe, ami persze jó erősen meg is csípett. Nagyon fájt, és be is pánikoltam, mert még sosem történt velem ilyen, nem tudtam, nem vagyok-e allergiás a csípésére. A parton nézegettem a duzzanatot, amikor nagy mázlimra odalépett egy orosz hölgy, és kikapott a táskájából egy gyógyszertári krémet. Kiderült, hogy őt előző nap csípte meg egy medúza. A csípés helye bebarnult, besebesedett, a nyomát még mindig őrzöm, de szerencsére nagyobb baj nem lett belőle" – fűzte hozzá Geszler Dorottya.