Az X-Faktor egyik versenyzője olyan betegséggel él együtt, amely bármikor lesújthat a zenészre. 

Sokak szívébe belopta magát a Florian Kvintett, akik már be is költözhettek az X-Faktor mentorházába. A csapat egyik tagja azonban nemrég elárulta: szklerózis multiplex betegségben szenved. Mint kiderült, már iskolás kora óta tud róla, és először nagyon meg volt ijedve: 

"Amikor először szembesültem azzal, mi a bajom, nagyon megijedtem. Azt mondták, hogy ez egy nagyon alattomos betegség. A zene viszont sokat segített, hogy feldolgozhassam ezt a terhet"

A betegség egyébként a test folyamatos bénulását okozhatja. A páciens eleinte koordinációs zavarokkal küzdhet, és évek alatt akár tolókocsiba is kerülhet. Sajnos, mivel egy alattomos betegségről van szó, így sosem lehet tudni, hogy kinél mikor kezdődnek a súlyos tünetek. 

Attila azonban megtalálta az örömöt a zenélésben, és szerencsére ilyen módon képes volt megszabadulni a félelmeitől is. A mentorok közül egyébként Gáspár Lacit kapták, aki nagyon szereti az együttes tehetségét és stílusát - írta meg a hot!Magazin. 

 

Ezért sírt Gáspár Laci az X-Faktor válogatóján
Gáspár Laci könnyekben tört ki az X-Faktorban szerencsét próbáló Nicole produkcióján, de nem azért, mert olyan szépen énekelt. A mentor megsajnálta a versenyzőt, nem érti, hogyan tévedhetett ekkorát. Olvass tovább itt...