Molnár Piroska színésznő már másfél éve él pacemakerrel, és még minidg különös érzés számára, hogy egy gép dolgozik benne.

Molnár Piroska M. Kiss Csaba nemrég megjelent Boldogságkönyv című kötetében mesélt szívműtétjéről - írta meg a Blikk. A színésznő betegsége egy rosszullét miatt derült ki.

Molnár Piroska, a Nemzet Színésze másfél éve él pacemakerrelFotó: Polyak Attila - Origo

"Az egyik szinkronstúdióban lettem rosszul, de végigcsináltam a munkát. Amikor hazaértem, megmértem a vérnyomásomat és a pulzusomat. Felhívtam az orvosomat, mondom neki, hogy harmincegyes a pulzusom. Kérdezte, nem ájultam-e el, mert ilyen pulzussal általában az történik. Hát, mondom, mások biztosan elájultak volna, de én nem! Azt kérte, hogy azonnal menjek be hozzá. Ott már várt rám egy csomó doki, rögtön vittek műteni. Ebből gondoltam, hogy valami nagy balhé lehet velem, de nem féltem, mert nem voltam rosszul, nem éreztem semmi kellemetlent. A műtétet végző orvosnak még mondtam, úgy csinálja, hogy nekem vasárnap előadásom van, játszanom kell. Csütörtökön berakták, vasárnap pedig már ott álltam a színpadon. (...) A pacemakerem még segít is, jó érzés, hogy vigyáz rám valami. A másik oldalról nézve viszont, te jó isten, van bennem egy gép! De hát igyekszem nem így gondolni rá, hanem hogy ez itt ez az izé, ami bekapcsol, ha nagyobb balhé lenne a szívemben, és életben tart" - mesélte a Nemzet Színésze.